Видео: 2019 BMW Серия 3 по време на предпроизводствени тестове

Видео: 2019 BMW Серия 3 по време на предпроизводствени тестове
Видео: 2019 BMW Серия 3 по време на предпроизводствени тестове
Anonim
Образ

Пускането на пазара на новотоBMW Серия 3 G20наближава все повече и повече, карайки феновете на баварската марка да спират. Причината е очевидна, тъй катоBMW Серия 3винаги е бил най-продаваният и най-популярен модел на къщата от десетилетия, още от първия си дебют; ето защо BMW залага толкова много на това ново поколение.

Последните наблюдения на новата Серия 3 G20 се случиха преди няколко седмиции видеото по-долу ни показва отновоСерия 3 предварителна продукция, очевидно покрити с класически камуфлаж.Колата ще бъде официално представена през текущата годинаи дотогава инженерите ще трябва да направят всичко възможно, за да излъскат тази нова серия 3 с оглед на пускането й на пътя, особено като се има предвид, че при конкуренцията днес е по-ожесточена от всякога.

Сред съперниците, обичайнитеMercedes-Benz C-classиAudi A4, в допълнение към новите постъпления Alfa Romeo GiuliaиJaguar XE- и двете отлични коли по отношение на динамиката на шофиране. На американска земя баварците също ще трябва да държат под око Cadillac ATS, високо оценен от всички медии за отличното си шофиране и който със сигурност ще предупреди BMW.

Според нашите източници, ще иманов M Performance модел, който също ще бъде единственият наличен избор за феновете на шестцилиндровите двигатели.BMW 3 Series M340iще използвадвигателя B58 с мощност от почти 400 конски сили, докато другата шестцилиндрова версия - Серия 3 M340d- ще надхвърли 300 конски сили, но очевидно ще има много по-висок въртящ момент предвид естеството на дизеловия двигател. В допълнение към тези две версии,очаквайте да видите класически 2000cc и 1500cc двигателии вероятно същоplug-in хибридна версия Някои чакат и чисто електрическа версия, която няма да бъде разработена, поне в краткосрочен план.

Популярна тема