SPY: BMW X7, зимни тестове преди пускане на пазара

SPY: BMW X7, зимни тестове преди пускане на пазара
SPY: BMW X7, зимни тестове преди пускане на пазара
Anonim
Образ
Образ

BMW отдавна се нуждаеше от голям, седемместен SUV. Mercedes-Benz GLS е изключително успешен от пускането си на пазара и знаем колко добре се продава цялата гама Range Rover Ето защо баварците се нуждаеха от по-широк BMW X5 и клиентите най-накрая ще бъдат доволни, тъй като новото BMW X7е все по-близо до представянето си; единственият оставащ въпрос е дали клиентите наистина ще се интересуват от този нов модел или предпочитат алтернативите, които вече са утвърдени в индустрията .

Образ
Образ

Това ново BMW X7 току-що беше забелязано по време на зимни тестове в подготовка за пускането му. Веднага разбирате колко голям е този X7; почти изглежда, че BMW е грабнало някои предложения от Mercedes, тъй като това BMW X7изглежда има линия на покрива, подобна на тази на GLS, въпреки че този избор има практическа обратна връзка, като се има предвид, че пространството за пътниците отзад се увеличава, както и товарен капацитет .

Образ
Образ

Колата изглежда е наследила доста дизайнерски идеи от предстоящото BMW X5 , поне от това, което може да се види на шпионските снимки. Класическата BMW задна колона присъства, макар и с малко по-закръглена форма и като цяло каросерията изглежда много плавна, подобно на това, което се вижда при новото BMW X3и предстоящото X5 .

Образ
Образ

Най-ярките новини относно този X7 се намират отпред, който включва най-големите решетки, които някога сме виждали. Те са толкова големи, че можете да пъхнете топка за тенис между вертикалните решетки, наистина невероятно!

Това ново BMW X7 ще бъде изградено върху архитектурата CLAR , същата като в основата на BMW X3, Серия 5 и Серия 7; освен това този X7 ще се сглобява в завода в Спартанбургв Южна Каролина .

Препоръчано: