Видео: Видеото за представянето на BMW X4 2019 ще ви развълнува

Видео: Видеото за представянето на BMW X4 2019 ще ви развълнува
Видео: Видеото за представянето на BMW X4 2019 ще ви развълнува
Anonim
Образ

От пускането на пазара наBMW X4 F26, тази кола беше насочена към определен тип клиенти; роден катостилна алтернатива на X3- кола, известна със своята практичност -, X4 бешенеконформист по природаНовият модел поддържа тези характеристики и видеото за стартиране изразява тази концепция.

С цялото съдържание, което може да се хареса на млада и вдигаща адреналина аудитория - като екстремен ски екшън и състезание в пустинята - това видео вероятно енай-доброто място за представяне някога. виждано за ново BMWМузиката също е перфектна и върви много добре с показаните изображения, като акцентира върху емоции като дързост, смелост и интензивност, точно това, което BMW X4 иска да предаде на своите млади и смели купувачи.

Образ

Фактът, чебяха обявени два M Performance моделавече ще ви накара да разберете как баварците особено се грижат за този модел. МоделътM40i ще бъде наличен веднага, докато X4 M ще бъде наличен няколко месеца след пускането на "стандартното" BMW X4; версията M Performance благодарение на360 конски силина своя 3000cc шестцилиндров двигател изминава0-100 за 4, 8 секунди

AM40d дизел с 326 конски сили и 680 Nm въртящ момент също е наличенЗа съжаление все още нямаме точните технически характеристики на тази версия, но със сигурностте няма да са толкова различни от версията M40i.Нямаме търпение да караме този X4, за да можем да ви разкажем нашия опит.

Популярна тема