Преглед: голям крайъгълен камък и ново бъдеще за BMW X4

Преглед: голям крайъгълен камък и ново бъдеще за BMW X4
Преглед: голям крайъгълен камък и ново бъдеще за BMW X4
Anonim
Образ

Днес в Мюнхен се отбелязва важен етап.200 000-то BMW X4беше произведено днес в завода в Спартанбург, екстровертен автомобил по дизайн и забавен характер, както и един от малкотоSAC (Sport Activity Coupé) от премиум сегмента. С течение на времето този автомобил успя да изгради истинска група от фенове и това се потвърждава отBMW X4цвят Alpine White, който ще бъде доставен утре на азиатски клиент.

Този крайъгълен камък не само чества200 000-то произведено BMW X4, но иначалото на краяза това поколение на X4 през очаквамепълно завършване на производството да се проведе в края на март. бъдещото BMW X4 G02, чието видео представяне можете да видитевинаги ще се сглобява взавода в Спартанбърг(Южна Каролина), домът на серията X, тъй като BMW X3, X5, X6 и X7 също се произвеждат в този завод.

BMW X4споделя с тези модели не само мястото на производство, но и иновативни концепции. Благодарение на този модел BMW успяда създаде нов тип превозно средство, вдъхновявайки други производители да създадат съвпадащи версии наSport Activity Coupé premiumсреден клас.

Поради голямата си популярност, първотоBMW X4допринесе значително запазарния успех на моделите BMW XЧрез комбиниране на неговите отлични качества във всички области до своята спортна елегантност, напомняща на купе на BMW, това X4 успя да привлече клиенти с различни вкусове от обичайните към серията BMW X.

Популярна тема