SPY: BMW Серия 8, поглед отблизо

SPY: BMW Серия 8, поглед отблизо
SPY: BMW Серия 8, поглед отблизо
Anonim
Образ
Образ

Не е тайна, че най-очакваното BMW в момента е Серия 8 Това е наистина важно завръщане за бавареца, който може да го има отново автомобил GTкато флагман. Вече знаем, че външният вид на тази кола ще бъде изключителен, както се вижда от тези шпионски снимки, които я показват в задръстване .

Тези снимки са много близо една до друга и ни позволяват да открием много нови детайли въпреки тежкия камуфлаж, който все още присъства. Можем да съзерцаваме колата от задните три четвърти; от тук можете да видите колко мускулеста е задната колона. Можем също така да отбележим, че задната част на автомобила е по-сложна, отколкото можем да си помислим, особено в частите на задната врата. Този модел също така включва правоъгълни ауспухи, които вероятно показват M Performance модел , който вероятно ще се нарича BMW M850i .

Благодарение на тези снимки можем да разгледаме и предната част и капака. Предните решетки са много широки, както и цялата предна броня. Предните светлини са ъглови и ниски, което прави външния вид на тази серия 8 „гневен“; качулката също има много агресивен вид и от тези снимки изглежда, че са

Образ
Образ

re преобладаващата част от цялата предна част. Колелата също изглеждат много добре и много подобни на тези, които се виждат на оригиналната концепция на Серия 8.

Новото BMW Серия 8 вече изглежда фантастично, въпреки че все още носи тежък камуфлаж. Наистина очакваме с нетърпение да видим тази кола в плът, тъй като смятаме, че ще бъде най-красивото BMW на пазара за известно време, дори по-добро от скорошното купе Серия 6 .

Препоръчано: