MINI Connected ще има интегрирана SIM карта от март

MINI Connected ще има интегрирана SIM карта от март
MINI Connected ще има интегрирана SIM карта от март
Anonim
Образ
Образ

Добри новини идват за настоящите и бъдещите клиенти на MINI; британската марка обяви днес, че от март 2018 г. всички модели ще се предлагат с опционална интегрирана 4G SIM , което ще позволи на автомобила да се свърже с интернет без нужда от смартфон. Тази дигитална услуга ще бъде достъпна на 43 пазара по света, след пускането на пазара на новото поколение MINI Connected

Първите модели, които ще предоставят тази нова система за свързване, ще бъдат новото MINI с три врати, с пет врати и новото MINI кабриолетТова означава, че съществуващите функции, като като спешни повиквания и телеуслуги, ще бъде разширен със системата Concierge, информация за трафика в реално време с актуализирани навигационни карти и MINI Online .

Допълнителни актуализации на 4G SIM и MINI Connected приложения ще позволят на клиентите да имат достъп до различни цифрови услуги от март 2018 г . Тези нови услуги включват известията " time- за напускане " за винаги пристигане навреме, " изпращане до кола " за импортиране на дестинации от смартфона в колата, i отдалечени услуги (например дистанционно отключване на автомобила) и - за електрифицирани превозни средства -таймер за зареждане в комплект с търсачка за колони .

Новата система MINI Concierge Service предоставя отлична помощ по време на пътуване. Консиержът може да се свърже по телефона 24 часа в денонощието, за да търси информация и адреси от името на водача, както и да предложи практически съвети за пътуване. Гамата от системи за свързване на MINI е разширена със съвместимост с Apple CarPlay Новите услуги MINI Connected ще се предлагат в три различни пакета: Connected Media, Connected Navigation и Connected Navigation Plus .

Препоръчано: