BMW X3 plug-in хибрид изненада по време на зимни тестове

BMW X3 plug-in хибрид изненада по време на зимни тестове
BMW X3 plug-in хибрид изненада по време на зимни тестове
Anonim
Образ

Това ново трето поколение наBMW X3определено е най-доброто и не мисля, че има какво да спорим по този въпрос. Това е брилянтен SUV, като се има предвид, че е удобен, има добра динамика на шофиране и много иновативни технологии, съчетани с приятен и практичен външен вид в същото време. Въпреки това, основната причина, която прави това X3 страхотно, е удоволствието от шофирането му, дотолкова, че ни напомня за скъпи стари BMW. И така, какво ще кажете за хибридна версия? Ще може ли да предложи същото забавление? Ще разберем скоро, тъй като самото BMW тества този новBMW X3 plug-in хибрид

Образ

Забелязан, докато изпращате съобщения в снега, тозинов BMW X3 хибридще разшири гамата на този SUV заедно с по-мощния вариантBMW X3 M40i и към следващото чисто електрическо X3, дори това да не е така, тъй като това X3 има електрически двигател, но също така и гориво, както може да се разбере от двете врати за зареждане и зареждане с гориво.

Не се знае нищо официално за електрическия мотор, но ние вярваме, че ще бъде нещо, което вече сме виждали в превозни средстваBMW iPerformanceЕ, очаквайте 2000cc турбокомпресор четирицилиндров двигател, свързан към електрически мотор плюс съответстващи батерии, докато скоростната кутия винаги ще остане осемстепенна автоматична единица, а тягата ще остане обичайното задвижване на всички колела, базирано на задвижване на задните колела; задвижване на предните колела вероятно ще се използва само в случай на необходимост от пестене на гориво.

Образ

Нямаме официални данни относно мощността на тази кола, но очакваме около 300 конски сили, което я правипо-мощна от X3 xDrive30i, но не толкова мощна, колкото M40i. Справедлив баланс, като се има предвид, че хибридните версии на iPerformance са по-мощни и по-бързи от четирицилиндровите варианти.

Колата няма да се различава много от стандартната версия - което е добре, тъй като X3 е доста хубава кола -. Очевидно предната броня ще бъде малко по-различна и колата ще бъде пълна с класическите хибридни емблеми, но същността ще остане същата. Това, което се питаме, е как ще изглежда колата, след като излезе; ще има ли класическите BMW предни решетки или ще има виртуални решетки като тези на BMW i3? ще има ли специални калници? Дали фаровете ще приличат повече на електрическите автомобили на BMW? явно скоро ще разберем

Популярна тема