Rolls Royce SUV е официално наречен “ Cullinan”

Rolls Royce SUV е официално наречен “ Cullinan”
Rolls Royce SUV е официално наречен “ Cullinan”
Anonim
Образ

Виждали сме много шпионски снимки и сме чували много зановия SUV(ъъъ … имахме предвид „автомобил с повдигнато задвижване“, Rolls Royce ги е грижа!)на Rolls Royceот доста време. От първия тийзър знаем кодовото име на проекта, което е „ Cullinan “, името, с което е наречена колата. Честно казано,никога не е била официалнановината относно истинското име на колата, но сега знаем, чеофициалното име всъщност е "Cullinan"

„ИметоCullinanвинаги е било определеното име за този проектот самото му начало “, каза Торстен Мюлер-Отвос, Rolls Royce официален глава.„Това е името, което най-добре подхожда на нашия необикновен продукт.Cullinanе автомобил с толкова ясна цел, с толкова високо и ценно качество и с такова внушително присъствие, че е в състояние напълно да прекалибрира мащаба и възможностите, които могат да бъдат предложени за постигане на абсолютен лукс. Точно катоCullinanдиамант, най-големият безупречен диамант, намиран някога, който се отличава от всеки друг съществуващ екземпляр.

Образ

Когато Rolls Royce за първи път обяви идеята за Cullinan, беше казано, чене е задължително да бъде SAV(Sports Activity Vehicle), а кола “сензационно при всеки повод “. Ето защо винаги се е смятало, че този Cullinan е автомобил, който може да гарантира изключителен лукс и комфорт a priori на терена или метеорологичните условия. Точно като диамант Cullinan, този Rolls Royce е преминал изтощителни тестове, за да се гарантиранеговата уникалност и съвършенство.

„Бяхме вдъхновени от хилядолетия процеси на усъвършенстване, като например създаването на най-големия диамант в света, диамантът Кулинан. Името напълно представя душата на това ново превозно средство, а именноустойчивост и абсолютна здравина, както иизключителна рядкост и скъпоценност"

Образ

СледващиятRolls Royce Cullinanе изграден върху чисто нова олекотена алуминиева архитектура, наречена "архитектурата на лукса". Това е същата архитектура, монтирана на новияPhantom VIIIи работи брилянтно Е, очаквайте страхотни неща от този Rolls Royce с „повдигнато задвижване“; от друга страна, тази кола еопределена като перфектнаи със сигурност Rolls Royce няма нищо против скромността.

Популярна тема