Ето един много реалистичен рендер със снимки на BMW X4 M

Ето един много реалистичен рендер със снимки на BMW X4 M
Ето един много реалистичен рендер със снимки на BMW X4 M
Anonim
Образ

Дори ако BMW не плюе на хипотетиченBMW X4 M,безбройните шпионски снимкина този прототип на автомобили оставете малко съмнениеНашите надеждни източници в Мюнхен ни потвърдиха, чекакто BMW X3, така и BMW X4 ще получат M версия, така че е само въпрос на време преди да ги видим по улиците.

Въпреки това,BMW X4 Mпочти със сигурност ще бъде по-интересното от двете поради няколко добри причини. Нека започнем от факта, че М моделите не са наистина отлични коли в съотношение качество/цена. ABMW X5 Mструва почти два пъти повече от входно ниво xDrive25d, но със сигурност не предлага двойно по-голяма практичност и не просто струва два пъти повече поддръжка; обаче хората купуват тези коли заемоциите, които предават.

Образ

Избягвайки логиката,BMW X4Mще ни бъде по-интересен от хипотетичен X3 M, като се има предвид, че стандартният X4 вече е по-нетрадиционен автомобил, така чезащо не купите още по-малко практичната, но по-спортна версия като дизайн ? В крайна сметка техническите характеристики на X3 M и X4 M ще бъдат почти идентични, така че разликата ще бъдесамо личен вкус

И двата ще използват нов3000cc редови шестцилиндровдвигател, разработен от популярния двигател B58. Този ретуширан двигател ще бъде нареченS58, който ще доставямощност от приблизително 450 конски силиТъй като тези две коли са SUV, трансмисията ще очевидно е неразделна частс минимален шанс да видите повторна употреба на същата техника, която позволява на новотоBMW M5да се превърне в истинско задвижване на задните колелас натискане на ключ; това би било голяма крачка напред спрямо трансмисията, използвана в момента при X5 M и X6 M.

Що се отнася до външния вид на този хипотетичен X4 M,X-Tomi Designнаправи това, което изглеждамного реалистично изобразяване, много подобно към BMW X6 M за повече. Не знаем как ще изглежда това X4 M, но сме почти сигурни, че ще имамного широки вентилационни отвориотстрани на предната и задната броня, точно както показва това изобразяване

Популярна тема