Ето един много реалистичен рендер със снимки на BMW X4 M

Ето един много реалистичен рендер със снимки на BMW X4 M
Ето един много реалистичен рендер със снимки на BMW X4 M
Anonim
Образ
Образ

Дори ако BMW не плюе на хипотетичен BMW X4 M,безбройните шпионски снимки на този прототип на автомобили оставете малко съмнение Нашите надеждни източници в Мюнхен ни потвърдиха, че както BMW X3, така и BMW X4 ще получат M версия , така че е само въпрос на време преди да ги видим по улиците .

Въпреки това, BMW X4 M почти със сигурност ще бъде по-интересното от двете поради няколко добри причини. Нека започнем от факта, че М моделите не са наистина отлични коли в съотношение качество/цена. A BMW X5 M струва почти два пъти повече от входно ниво xDrive25d, но със сигурност не предлага двойно по-голяма практичност и не просто струва два пъти повече поддръжка; обаче хората купуват тези коли за емоциите, които предават .

Образ
Образ

Избягвайки логиката, BMW X4M ще ни бъде по-интересен от хипотетичен X3 M, като се има предвид, че стандартният X4 вече е по-нетрадиционен автомобил, така че защо не купите още по-малко практичната, но по-спортна версия като дизайн ? В крайна сметка техническите характеристики на X3 M и X4 M ще бъдат почти идентични, така че разликата ще бъде само личен вкус

И двата ще използват нов 3000cc редови шестцилиндров двигател, разработен от популярния двигател B58. Този ретуширан двигател ще бъде наречен S58 , който ще доставя мощност от приблизително 450 конски сили Тъй като тези две коли са SUV, трансмисията ще очевидно е неразделна част с минимален шанс да видите повторна употреба на същата техника, която позволява на новото BMW M5 да се превърне в истинско задвижване на задните колела с натискане на ключ; това би било голяма крачка напред спрямо трансмисията, използвана в момента при X5 M и X6 M .

Що се отнася до външния вид на този хипотетичен X4 M, X-Tomi Design направи това, което изглежда много реалистично изобразяване , много подобно към BMW X6 M за повече. Не знаем как ще изглежда това X4 M, но сме почти сигурни, че ще има много широки вентилационни отвориотстрани на предната и задната броня, точно както показва това изобразяване

Препоръчано: