Видео: Ускорение на BMW X3 M40i до максимална скорост

Видео: Ускорение на BMW X3 M40i до максимална скорост
Видео: Ускорение на BMW X3 M40i до максимална скорост
Anonim
Образ
Образ

Докато чакаме търпеливо да можем да караме новото BMW X4 G02 в неговите M Performance версии, BMW X3 M40i е вече тук и светът на автомобилите не е малко раздвижен. Субкомпактната алтернатива на X4 е също толкова добра на пътя, но в същото време предлага повече пространство и товарен капацитет … или поне ние мисля, тъй като те споделят едни и същи елементи под каросерията. Докато не ги караме и двамата обаче, не можем да изразим мнението си, но съдейки по видеото по-долу сме сигурни, че изпълненията ще бъдат невероятни априори.

Образ
Образ

Ако си помислите, че това е M Performance модел това не е истински “M” модел. Действителното BMW X3M вече е в процес на подготовка и ще изведе нещата на следващото ниво с дори повече мощност и въртящ момент от това BMW X3 M40i. Ние обаче знаем, че магията на BMW не спира само до чистата мощност, но включва и динамиката на шофиране на автомобила;това X3 той наистина се справя добре в това отношение.

Връщайки се към въпросния модел, BMW X3 M40i използва B58 3000cc редови шестцилиндров двигател с 360 конски сили и 500 Nm въртящ момент,повече от достатъчно, за да прокара това кола над 100 км/ч за много кратко време. Разбира се, наличието на аутобан в „обхват на улицата“помага да се забавлявате и да продължите да ускорявате много повече от 4, 8 секунди, необходими за достигане на 100 км в час.

Подобно нещо в други държави е немислимо, поради което Германия има специално място в сърцата на всички автомобилни ентусиасти. Както можем да видим от това видео, много е лесно да достигнете скорости дори над 200 km / h и ще се окаже, че спираме бягането си само след като достигнем електронния ограничител, зададен на 250 км в час.

Популярна тема