Представено ново Volvo V60, l’ противник на Серия 3 Touring

Представено ново Volvo V60, l’ противник на Серия 3 Touring
Представено ново Volvo V60, l’ противник на Серия 3 Touring
Anonim
Образ
Образ

Тъй като сама по себе си е синоним на комби, Volvo не разочарова с новия Volvo V60 2019 Това първокласно комби с пет врати подчертава позицията на компанията като производител от безопасни и естетически привлекателни автомобили за семейства,всички опаковани в един пакет с всичко, което искате. Пуснат точно в естествената си среда - на алеята на шведска семейна къща - Volvo V60 вече разтърсва други компоненти в сегмента, включително Audi, Mercedes-Benz и BMW .

Въпреки че автомобилният свят бавно се насочва към SUV сектора, комбитата все още остават предпочитаният избор на много семействаи честно казано има малко производители, които могат да се конкурират с Volvo в това категория автомобили .

“ Семейният шофьор е много важен клиентза нашия бизнес и е бил от поколения,” каза Хакан Самуелсон, президент и главен изпълнителен директор на Volvo Cars. „Новото Volvo V60 почита тази традиция, но я извежда на друго ниво.“

Образ
Образ

Изцяло новото Volvo V60 споделя платформата на Scalable Product Architecture (SPA) на Volvo с новото XC60 и четири най-добри коли ' 90,истинското туптящо сърце зад рекорда на продажбите на компанията през последните години .

Това V60 представя нова луксозна кабина ,повече пространство, подобрена свързаност и най-новите асистенти за водача , както инай-новите технологии за безопасно шофиране разработени от Volvo. Известната безопасност на Volvo е във въздуха на този автомобил, което го прави перфектен за семейства, които поставят безопасността на своите близки преди всичко. Поради тази причина новото Volvo V60 включва като стандарт много усъвършенствани помощни средства за шофиране, които вече са известни със серията '90 и XC60, което прави това V60 един от най-безопасните автомобили в свят. тираж.

автоматично спиране е в състояние автоматично да активира спирачките благодарение на системи за откриване, които помагат на водача да избягва всякакъв вид сблъсък; Освен това тази система е единствената на пазара, която разпознава пешеходци, велосипедисти и големи животни . За първи път този пакет (наречен City Safety) вече управлява също автоматично спира, за да ограничи щетите, които могат да бъдат причинени от всякакъв вид сблъсък .

Образ
Образ

Системата за подпомагане на шофирането - която подпомага водача чрез управление, ускоряване и спиране по добре маркирани пътища до скорости до 130 км/ч - е допълнително подобрена за подобряване на производителността по време на най-тесните завои. Volvo V60 също така включва асистент за лентата и други системи за подпомагане на водача, вече познати на повечето. Опционалното предупреждение за кръстосано движение с автоматично спиране повишава още повече безопасността за хората вътре и извън колата .

Образ
Образ

В Съединените щати Volvo V60 ще се предлага в два двигателя: 250 конски сили T5 с предно предаване и 316 конски сили изцяло задвижване на колелата T6 T6 ще позволи на това Volvo V60 да направи 0-100 за много добро време от 5, 8 секунди чак до максимална скорост 250 км в час .

Образ
Образ

Освен това, за да отрази съобщението на Volvo за електрифициране на всички автомобили от 2019 г., V60 също ще има два plug-in хибридни двигателя: новия T6 all -задвижване на колелата с 340 конски сили, или T8 с 390 конски сили задвижване на всички колела. Тези две plug-in хибридни версии ще позволят на Volvo да се възползва от държавните стимули в няколко американски щата, а също и в няколко европейски държави

Препоръчано: