Сравнение на снимки: BMW Серия 3 Touring срещу Volvo V60

Сравнение на снимки: BMW Серия 3 Touring срещу Volvo V60
Сравнение на снимки: BMW Серия 3 Touring срещу Volvo V60
Anonim
Образ
Образ

Volvo напоследък е в гратисен период. Изглежда, че шведите не могат да провалят дизайна на нов автомобил, дори ако го направят нарочно; всички нови автомобили от къщата в Гьотеборг са наистина приятни за окото и това Volvo V60 комби не е изключение. Нека да видим как се справя баварският конкурент, BMW Серия 3 Touring

Честно казано, това сравнение е малко неравностойно, тъй като не само BMW Серия 3 Touring F31 започва да усеща тежестта на годините. Volvo V60 от друга страна е хубаво и ново.

Образ
Образ

Отвън Серия 3 Touring се бори да се конкурира с Volvo V60, който има много високотехнологичен дизайн. Отпред V60 е красив и модерен ,благодарение на своите „чукове на Тор“и луксозния си, високотехнологичен външен вид. Серия 3 не е лоша отпред, но определено не е остаряла добре,особено като гледаме странните фарове, които се стесняват към предните решетки .

Дори от страничния профил нещата не се подобряват за Серия 3 ,въпреки че е негова по-добра страна Линията на раменете е агресивна и дава колата има по-висок тонаж на земята, докато линията на покрива е наклонена отзад, което прави колата по-спортна. Въпреки това, Volvo V60 отново е победител;видът му не е мускулест, но е течен с изпънати линии, а по-ниската линия на покрива го прави по-приятен за окото (дори и да леко засяга видимостта отзад) .

Образ
Образ

Volvo имаше някои проблеми с дизайна на задната част на седана S90, което не направи колата да изпъква много. Шведите обаче компенсираха това с това Volvo V60; задните светлини имат "зиг-загообразна" форма и се простират на височина до задната колона, докато правоъгълните ауспуси са наистина на място. Серия 3 Touring от своя, добре, е много подобен на стандартна серия 3;нищо лошо, но и нищо интересно .

Къде Volvo печели много не само с BMW, но цялата конкуренция по отношение на дизайна, е интериорен дизайн Интериорът на V60 е красив и отразява до съвършенство простия и елегантен стил, типичен за скандинавските страни . Кабината на Серия 3 остава от висок клас, с качествени материали, ергономични контроли и добро предлагане на технологии, но няма нищо наистина ново , което да предизвиква интерес докато Volvo V60 е добре запознат с това. Докато сензорните екрани могат да бъдат неудобни, този на Volvo е може би най-добрият като качество и материалите са наистина изключителни .

Образ
Образ

Честно казано, няма област, в която BMW Серия 3 Touring бие V60 . Не ни обвинявайте в предателство, ние обичаме Серия 3 Touring и вярваме в това 328d е един от най-завършените автомобили на пазара Въпреки това по отношение на дизайна, това Volvo V60 царува върховно в момента и несъмнено един от най-красивото комби в момента на пазара. Да не забравяме обаче, че скоро BMW ще отговори с представянето на новото BMW Серия 3 G20 .

Препоръчано: