Видео: BMW M2 срещу Alfa Romeo Giulia QV: кой е по-бърз?

Видео: BMW M2 срещу Alfa Romeo Giulia QV: кой е по-бърз?
Видео: BMW M2 срещу Alfa Romeo Giulia QV: кой е по-бърз?
Anonim
Образ
Образ

Новодошлият в сектора определено е Alfa Romeo Giulia QV ,често сравняван с BMW M3 и понякога оценяван дори като по-добър от последния, макар и с много противоречия. След като отбеляза 7:32 на пистата Нюрбургринг ,италианката доказа на всички, че е бърза във всяко отношение . Това каза, може ли BMW дори по-малко мощен от M3 да се изправи срещу това ново Alfa Romeo? Може ли BMW M2 да си каже думата?

Е, всичко зависи от пистата Въпреки че Nurburgring има няколко завоя и промени във височината, той също има много дълги прави, които са от полза за Alfa ,като една от силните му страни е мощният V6 под капака му. От друга страна, по-стегнатите извивки са в полза на по-пъргавия и лек M2 .

Образ
Образ

Въпреки това, видеоклипът по-долу ще потвърди какво може да очаквате в резултат на пътуването. Разбира се, BMW M2 и Alfa Romeo Giulia са част от напълно различни категории , като се има предвид, че Bavarian е значително по-малък и значително по-малко мощен. Въпреки това, на британската писта в Anglesey BMW M2 успя да победи Alfa Giulia ,демонстрирайки колко умно са проектирани шасито и задният диференциал .

Giulia QV не е единствената "голяма", победена от M2 на пистата Anglesey с време 1: 40, 68 . Другите големи имена са Aston Martin V12 Vantage S (1:40, 80) ,Jaguar F-Type SVR (1:41, 20) ,Honda NSX (1:41, 70) и Mercedes-Benz C 63 AMG S (1:41, 73); наистина не е лошо! .

Препоръчано: