Видео: BMW M2 с титаниеви изпускателни системи Akrapovic Catless

Видео: BMW M2 с титаниеви изпускателни системи Akrapovic Catless
Видео: BMW M2 с титаниеви изпускателни системи Akrapovic Catless
Anonim
Образ
Образ

Вчера говорихме за BMW M2 и как се смята за мощна кола с един от най-лошите звукове на пазара (за супер спортна кола). Самият звук не е лош, но не е много вълнуващ и издаваният шум е наистина общ за шестцилиндров двигател. Всичко това само ни напомня колко много ни липсва звукът на старите двигатели на BMW, но ако имате M2 и сте разочаровани от шума му, има много изпускателни системи за следпродажбено обслужване, които могат да го поправят Един такъв ауспух определено е титаниевият ауспух Catless на Akrapovic

В това ново видео от Automotive Mike BMW M2 беше настроено от Voodoo Ride за по-добро представяне и звук. Мощността идва от състезателен чип тунинг , който скача мощността до 450hp , което е повече конски сили, отколкото има BMW M4 Състезателен пакет въпреки че M2 е много по-малък. Виждали сме други сложни BMW M2 и преди, но това, което прави тази конкретна настройка интересна, е неговият звук, благодарение на титаниевата изпускателна система без котка от нашите приятели от Akrapovic.

Образ
Образ

Ако искате вашето M2 да има хубав звук, този ауспух е за вас, тъй като е наистина оглушителен с много пукания и микроексплозии ,, което звучи като нова мода на ауспусите в днешно време. Вместо да променят ауспусите си за по-добър цялостен звук, изглежда, че компаниите се интересуват само от всякакъв вид пукания, дори и принудени. В началото може да е забавно, но в дългосрочен план може да причини раздразнение. Интересното обаче е, че Akrapovic винаги създава страхотно звучащи изпускателни системи ,така че между различните пукания има истински рев, което прави BMW M2 наистина заплашително .

Звукът е наистина агресивен ,почти като този на състезателна кола с високи обороти. Звукът е страхотен, особено в сравнение с този на стандартното BMW M2, твърде срамежлив . Накратко, ако искате да разгърнете своето BMW M2, препоръчваме ауспуси Akrapovic (или тези на BMW M2 M Performance) и ако искате нещо наистина силно, изберете тези титаниеви ауспуси без котка .

Препоръчано: