Може ли Volvo XC50 купе да съперничи на BMW X4?

Може ли Volvo XC50 купе да съперничи на BMW X4?
Може ли Volvo XC50 купе да съперничи на BMW X4?
Anonim
Образ
Образ

В момента Германците контролират пазара на SUV. Скоро ще дебютира своя Q8 и възможен Q4 Като цяло, изглежда, че пазарът ще бъде наводнен с тези по-нишови SUV през следващите години. Въпреки това, Volvo също може да се включи в битката , макар и не веднага. Auto Express наскоро разбра, че Volvo може да пусне Volvo XC50 през 2020 г.

В момента Volvo няма планове да разшири обхвата си , тъй като се фокусира основно върху електрификация на автомобили, които вече са в производство, на намаляване и на увеличете ефективносттана вашите автомобили. Въпреки това, след като постигне тези цели - които Volvo вярва, че ще постигне за 2019 г. - може да започне да мисли за разширяване на моделната линия .

Образ
Образ

Auto Express наскоро разговаря с вицепрезидента на Volvo Europe Lex Kerssemakers, който каза: „Благодарение на нашите три SUV (XC40, XC60 и XC90), ние покрихме 98% от сегмента, така че прави повече смисъл да подобрим това, което съществува, вместо да разширяваме “обхвата. Запитан за потенциала на SUV в стил купе, които биха могли да съперничат на германците, Керсемакерс каза: „Потенциално бихме могли да действаме в тази област ,, но не в краткосрочен план “. Въпреки това, шведската марка вече е намерила за добре , за да осигури регистрираните търговски марки за името "XC50" , което ни кара да мислим, че Volvo вече се готви да създаде нишов SUV .

Имайки предвид колко красиво е новото Volvo XC40 , не се съмняваме, че едно бъдещо Volvo XC50 ще бъде наистина красиво. Ние също така вземаме предвид факта, че стилът е крайъгълният камък на тези SUV купета, пренебрегвайки управлението и динамиката на шофиране. Ако Volvo XC50 види светлината, може сериозно да съперничи на BMW X4 и Mercedes-Benz GLC Модерният минималистичен стил на обединените шведи към най-модерните технологии започват да привличат все повече ентусиасти в сектора. В резултат на това вярваме, че Volvo XC50 ще се класира наистина добре в индустрията .

Препоръчано: