SPY: BMW iX3 plug-in Hybrid забелязан отново, с различна предна броня

SPY: BMW iX3 plug-in Hybrid забелязан отново, с различна предна броня
SPY: BMW iX3 plug-in Hybrid забелязан отново, с различна предна броня
Anonim
Образ
Образ

Често светът на шпионските снимки е пълен с мистерия: какво ще се крие под този камуфлаж? Или под тези панели? Понякога може да е трудно да разберете какво се крие под "воалите", но в този случай естетиката е напълно непокрита, така че проблемът е да разберете какво има под капака. Въпреки това, можем да ви кажем със сигурност , че имаме работа с напълно електрически автомобил, а именно BMW iX3 Как да знаем? Просто, BMW го декларира .

Образ
Образ

Въпреки че не е изрично посочено, липсата на ауспух на този прототип и портът за плъгини отстрани оставя малко съмнения. Това вече е вторият път, когато това BMW iX3 е забелязано и въпреки пълната липса на камуфлаж, някои мистерии остават за разгадани Този модел е оборудван с малко по-различна предна броняот обичайното, което ни кара да мислим за специално диференцирана предна броня в производството, за да разграничим по-добре двата модела .

Образ
Образ

Дори не знаем как това X3 ще се справи с електричеството. задвижване на всички колела изглежда очевидно, но например дори не знаете дали ще има два двигателя или само един Колко мощност ще бъде на разположение на водача? Това също е мистерия, точно както автономността на това превозно средство е мистерия ; смятаме, че е правдоподобен резултат да приравним автономността на това BMW iX3 с тази на Tesla Model X, или между 370 и 450 км .

Въпреки това, това е едва вторият път, когато виждаме това BMW iX3, така че колата е все още в пълна разработка . Не очаквайте да видите този SUV на пазар, тъй като трябва да бъде наличен през 2019 г. обграден от плъгин хибридна версияс 300 конски сили и 50 км автономност .

Препоръчано: