BMW X2 M Sport пакет от BMW Абу Даби: малко, но ефективно надграждане

BMW X2 M Sport пакет от BMW Абу Даби: малко, но ефективно надграждане
BMW X2 M Sport пакет от BMW Абу Даби: малко, но ефективно надграждане
Anonim
Образ
Образ

BMW Abu Dhabi има известна репутация за M издания на BMW и този път новостта включва изцяло новия баварски кросоувър. Нека си признаем – някои BMW SUV може да са малко противоречиви в някои стилови области, но добре балансираните пропорции на X2 успяват да предложат наистина страхотен външен вид за сегмента на компактните кросоувъри. Пакетът M Sport очевидно внася малко повече спортен дух в пакета; бъдете внимателни, за известно време имаме предвид наистина малко, тъй като в този случай надстройката е доста малка, но ефективна за това X2 .

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Като начало, двигателят остава непроменен и в този случай това е моделът със 192 конски сили. окачването е малко по-спортно , с по-твърди пружини и амортисьори и’ намален просвет с около един инч. 20-цолови джанти са поставени, както и спойлер типично за M Sport пакет отзад и накрая предната решетка е боядисана в матово черновместо да е хромирана .

В сравнение с X1, това BMW X2 е по-късо и по-ниско от баварския SUV от нисък клас. Въпреки това междуосието остава същото , което помага на BMW X2 да получи по-добра цялостна форма. В най-мощната версия BMW X2 се предлага с 231 к.с. двигател и може да достигне 0-100 за 6, 7 секунди, така също и представянето не е никак лошо .

Не знаем колко ще струва това BMW X2 в Абу Даби, но знаем, че началната цена в Европа е 37 950 € , докато Пакетът M Sport обикновено струва от 3 500 € до 4 000 €, не е много евтино, честно казано. Във всеки случай ние потвърждаваме без капка съмнение, че това BMW X2 е един от най-красивите кросоувъри в сегмента и следователно може да си заслужаваза да получите още повече .

Препоръчано: