Изобразяване: BMW Gran Coupe S - прераждането на E9

Изобразяване: BMW Gran Coupe S - прераждането на E9
Изобразяване: BMW Gran Coupe S - прераждането на E9
Anonim
Образ
Образ

Не виждате често изобразявания, които могат да се преведат на , но това се случва от време на време. Вземете например това BMW Gran Coupè Sкакто го е помислил Деян Христов, или като почит към емблематичното BMW E9 .

Съдейки по тези изображения, дизайнът се основава на няколко места на най-модерните концепции на BMW , като този на Серия 8който наследи дизайна си от 2800 CS .

Образ
Образ

През края на 1960-те и началото на 1970-те, B MW построи няколко автомобила от E9 и всички те бяха фантастични коли. Първият от тях е BMW 2800 CS , автомобил, който комбинира превъзходен стил с отличен двигател и почти перфектно управление в едно превозно средство. Накратко, това беше едно от най-добрите Grand Touring в света по това време .

Петдесет години по-късно откриваме това изображение, където автомобилът използва най-новите технологии и най-добрите дизайнерски решения , за да подчертае външен вид, колкото и класически да е. Например, това BMW Gran Coupe Sима много дълъг, наклонен покрив, докато предните решетки се свързват директно с LED светлините и адаптивните въздухозаборници, които могат да се отварят или затварят според нуждите .

Образ
Образ

Страничен изглед показва как камерите са разположени отстрани на автомобила, за да сканират околното пространство .

Изгледът е истинско купеблагодарение на наклона на покрива, докато широките колела подчертават спортния дух на автомобила. Отзад има същия минималистичен вид с ъглови задни светлини и много малък заден спойлер .

Образ
Образ

Отвътре BMW Gran Coupe S е в името на пълната свързаност и футуристични LED екрани обграждат цялата кабина. Въпреки това GCS се опитва да поддържа дизайнерска линия, подобна на тази на оригиналния E9, но като аналоговите инструменти са заменени от огромни таблети със сензорен екран .

Образ
Образ

Това представяне определено е u не е от най-добрите, които сме виждали напоследък и със сигурност може да е добра идея за сериен автомобил .

Препоръчано: