Ето M Performance аксесоарите за BMW X2

Ето M Performance аксесоарите за BMW X2
Ето M Performance аксесоарите за BMW X2
Anonim
Образ
Образ

Новото BMW X2 току-що получи свои собствени M производителни части , които имат за цел да подобрят още повече спортния му вид. В допълнение към подчертаването на интериорния и екстериорния дизайн, много от тези M Performance части също имат конкретни характеристики, като например изсветляване на каросерията .

Класическите матово черни предни решетки се предлагат заедно с огледала от въглеродни влакна; предната броня също е боядисана в черно

Образ
Образ

Интериорът на BMW X2 вече може да има велурени стелки с външен вид на изкуствена кожа и контрастни декоративни елементи. Воланът M Performance осигурява перфектно сцепление за водача на BMW X2, благодарение на ергономичните зони, покрити с Alcantara Горната и долната част на волана са вместо покрити с кожа. 'Високо качествоЧервена вложка за моторни спортове на 12 часа създава красив контраст със сребристосивите кръстосани шевове .

Образ
Образ

За това BMW X2 има и 20-цолови джанти в стил 717 M, в черен матов цвят .

Въпреки че други модели разполагат с по-голяма гама от M Performance части, списъкът с аксесоари, налични за този BMW X2 е повече от достатъчен, за да дарите за колата допълнителна нотка стил, която никога не е твърде много .

Препоръчано: