Новият сгъваем велосипед на MINI

Новият сгъваем велосипед на MINI
Новият сгъваем велосипед на MINI
Anonim
Образ
Образ

Британската марка току-що представи нова версия на MINI сгъваем велосипед Този сгъваем велосипед може лесно да се носи във всеки багажник, като по този начин успявате да осигурите допълнително средство за транспорт за вашите празници по гъвкав и удобен начин .

Новият сгъваем велосипед MINI разполага с гениален механизъм , който позволява лек алуминий олекотен алуминиев корпус сгъване и сглобяване за секунди. Това означава, че велосипедът може да се свие бързо и лесно, за да се побере във всеки тип багажник, дори и в най-малкия .

Образ
Образ

Матовото черно тяло със сребърни вложки и крилото лого на MINI създават модерен и елегантен външен вид, докато дизайнът е допълнително усъвършенстван от седлото и ръкохватките на кормилото в цвят коняк -цветна кожа

кожена седалка,осем скорости и 20-цолови джанти марка велосипедът е изключително удобен за използване и тегло и по-малко от 11 килограма веригата е покрита и защитена от ръжда и кал , така че е подходяща за използване при всякакви климатични условия. В допълнение предните и задните калнициосигуряват още по-голяма защита от кал и вода .

Образ
Образ

Сгъваемият велосипед MINI се предлага на уебсайта shop.mini.it и от повечето дилъри на MINI. Цената е € 650 и е незабавно готова за употреба; освен това налични са различни аксесоарикато фенерчето MINI, можете да ги намерите и онлайн .

Препоръчано: