BMW X3 M ще бъде първият SUV с Competition Package

BMW X3 M ще бъде първият SUV с Competition Package
BMW X3 M ще бъде първият SUV с Competition Package
Anonim
Образ
Образ

Ние (в) търпеливо чакаме следващия BMW X3 M Новото поколение на X3 е красиво и вероятно е най-доброто, създавано някога Освен това BMW X3 M40i беше най-голямата изненада за 2017 г., както и вероятно едно от най-добрите BMW Ето колко добър е този X3 M40i, как се управлява и колкото и да е смешно, ние очакваме с нетърпение BMW X3 M, въпреки че е SUV.

Ако сте нетърпеливи да видите този X3 M, пригответе се за добри новини, тъй като това ще бъде първият BMW SUV, който има налична версия Competition Package Според Мотор.например, X3 M ще има същия пакет Competition, който сега е наличен за BMW M4и скоро за BMW M5. Този състезателен пакет трябва да увеличи мощността и допълнително да подобри управлението на автомобила. Ако все още не знаем как ще изглежда BMW X3 M, не можем дори да си представим какво ще предложи един хипотетичен X3 M Competition Package.

Образ
Образ

Говори се, че BMW X3 M има изцяло нов BMW M двигател , преименуван на S58 и базиран на отличния двигател BMW B58. След това двигателят ще бъде 3000cc редови шестцилиндров twin-turbo, който трябва да доставя 450 конски сили Също така мисля, че бъдещата версия Competition Package ще има 475 конски сили - много, макар и не толкова много, колкото тези на Mercedes-AMG GLC63 S, който има 510, но не смятаме, че ще има забележима разлика в представянето.

Първият път, когато карахме BMW X3 M40i, което е прост M Performance модел, който не е разработен от M дивизията, бяхме наистина впечатлениУправлението, балансът и общото усещане за забавлениесе оказаха по-добри, отколкото можехме да си представим. Със сигурност много пуристи биха могли да вирнат носове, защото това е SUV, но можем да ви уверим, че нямате това възприятие и карате като седан. Така че може да бъде отличен компромис за тези, които не искат да се откажат от удоволствието от спортното шофиране, без да жертват комфорта и практичността на SUV.

Ето защо ние нямаме нищо против идеята за BMW X3 M Competition Package.

Препоръчано: