Шпионин: BMW X1 xDrive25e - идва вариантът plug-in хибрид

Шпионин: BMW X1 xDrive25e - идва вариантът plug-in хибрид
Шпионин: BMW X1 xDrive25e - идва вариантът plug-in хибрид
Anonim
Образ
Образ

BMW X1 е първото BMW с предно задвижване продавано в много пазари по света, включително САЩ. Някои ентусиасти я мразят за това, докато други са по-разкрепостени. Във всеки случай, X1 е важна кола за BMW, защото е кола, която принадлежи към много важен сегмент , дотолкова, че може да продаде голям брой коли. Накратко, X1 направи много пари на баварците. Скоро ще бъде пуснат plug-in хибриден вариант, първият в сегментаи следователно крайъгълен камък за марката.

Изобразен в тези шпионски снимки, можем ясно да видим BMW X1 plug-in хибрид по обществени пътища. Знаем със сигурност, че това е хибриден модел поради някои ключови детайли. Едно от тях е капака за зареждане до предния калник от страната на водача, докато другото е " Хибридно тестово превозно средство ", така че не остават много съмнения. Въпреки това, не се бъркайте с предстоящото BMW iX1, което вместо това ще бъде изцяло електрически кросоувър.

Образ
Образ

Този хибриден модел ще има външния вид на фейслифта на BMW X1, който се очаква да дебютира през 2019 г. Ако това наистина е обновеният модел, вече можем да кажем сега няма да има големи промени Единствената камуфлирана част е тази от задната страна , докато фаровете не изглеждат по-различно. Изглежда има лек камуфлаж и върху фарове и предна броня, така че може би ще видим някои промени и в тази област.

Според BimmerToday това на снимките може да е BMW X1 Plug-in Hybrid версия с дълга база за китайския пазар, което би означавало, че BMW ще продаде тази хибридна версия в Китай. Все пак не можем да знаем тази последна подробност, но знаем, че това е хибридно BMW X1 и че не изглежда много по-различно от текущата версия.

Препоръчано: