BMW M850i xDrive ще има повече от 500 конски сили: l’ алтернатива на M8

BMW M850i xDrive ще има повече от 500 конски сили: l’ алтернатива на M8
BMW M850i xDrive ще има повече от 500 конски сили: l’ алтернатива на M8
Anonim
Образ
Образ

Докато следващото BMW Серия 8 G15 в момента се тества по целия свят, изскача нова информация за топ модела M850i Освен това, ако версията M Performance на купето и кабриолета Серия 8 бъде засенчена от M8 , върхът на гамата, различен от M, ще донесе със себе си някои интересни технологии и производителност.

Въпреки че настоящите M Performance модели с V8 двигател с двойно турбокомпресор доставят по-малко от 500 конски сили, BMW M850i ще предлага 530 конски сили като база , абсолютен рекорд за всички модели с пакет M Performance, подходящ и за ежедневно шофиране.

Образ
Образ

Подобно на много други M Performance автомобили, BMW M850i ще се предлага стандартно с xDrive задвижване на четирите колела Благодарение на повишената производителност, twin-turbo V8 трябва да бъде достатъчно мощен, за да задвижи 0-100 до това BMW M850i xDrive за по-малко от четири секунди Много клиенти може да намерят в тази версия чудесна алтернатива на M8, което обаче обещава повече техническа и визуална динамика.

Образ
Образ

Ролята на BMW M850i xDrive е ясно дефинирана: отлично представяне в автомобил, подходящ за ежедневието,без недостатъците на прекалено посветените автомобили на света на спорта. Ако BMW M8 почти сигурно ще удиви на пистата - поне като се изравни с новото M5 - този M850i няма да наблегне твърде много на това.

Говорейки за всичко друго освен за двигателя, със сигурност новото BMW Серия 8 G15 ще бъде луксозно купе, което няма да остави място за желание и въображение На борда четиримата пътници ще се насладят както на първокласни материали и изработка , така и на най-новата технология, интегрирана в системата iDrive 7.0 Най-важните нови функции са двата големи информационно-развлекателни екрана с много висока разделителна способност, цветен head-up дисплейи многобройни помощни средства за шофиране, които ще облекчат водача по време на най-интензивното шофиране.

Образ
Образ

Точно както шефът на BMW Харалд Крюгер потвърди няколко пъти, BMW Серия 8 ще отпразнува пускането си на пазара тази година. BMW Серия 8 Кабриолет, който също ще се предлага във версия M850i xDrive, ще се присъедини към гамата по-късно.

Препоръчано: