Видео: BMW Серия 8 M850i в тестове преди представянето на Льо Ман

Видео: BMW Серия 8 M850i в тестове преди представянето на Льо Ман
Видео: BMW Серия 8 M850i в тестове преди представянето на Льо Ман
Anonim
Образ
Образ

Една от най-очакваните коли през последните години несъмнено е BMW Серия 8 С дебюта на по време на 24-те часа на Льо Ман този уикенд тази кола ще отбележи прераждането на един позабравен от над 20 години модел. Освен това, като страничен ефект, гамата на Серия 6 ще бъде намалена само до единмодел, тъй като BMW иска да осигури още по-ексклузивен лукс в този сегмент .

Само за да се подготви за това събитие, BMW провежда някои последни тестове из Германия Видеото по-долу вероятно ще бъде последното, което ще видим с колата, облечена в класическия камуфлаж преди да се насладите на красотата, която се крие под воалите. Съдейки по това, което виждате във видеото, този в теста изглежда като M850i версиясъдейки по четворните ауспуси и прекрасния звук, който излиза .

Образ
Образ

M850i xDrive ще бъде един от моделите, налични за продажба незабавно след пускането на пазара на Серия 8. Както беше потвърдено от BMW, тази версия ще има 530 конски сили и 750 Nm въртящ момент което означава, че ще има подобрена версия на N63 4400cc V8 двигател Колата трябва да ускорява от 0 до 100 за по-малко от 4 секунди, за точност малко над 3, 5 секунди.

Имайки предвид, че BMW M550i xDrive ускорява от 0 до 100 за 4 секунди и че M850i ще има 68 конски сили повече, ние вярваме, че официалното време ще бъде около 3,7 секунди, страхотно време да прекарате чакането, което ще доведе до пускането на пазара на BMW M8. Говорейки за стартиращи модели, европейските клиенти също ще могат да изберат дизелова версия , вероятно 840d с 3000cc редови шестцилиндров битурбо двигател (известен още като B57) 320 конски сили.

Препоръчано: