BMW Серия 8, изобразяване в стил комби

BMW Серия 8, изобразяване в стил комби
BMW Серия 8, изобразяване в стил комби
Anonim
Образ
Образ

I моделите комби са все по-редки в наши дни, тъй като клиентите изглежда се интересуват само от SUV с всякакви форми и размери. но понякога носталгията надделява и от това се генерират доста интересни творения. След появата на силуета на Серия 8, производителите на автомобилни рендери по целия свят започнаха да дават воля на въображението си, за да усетят как би изглеждала Серия 8в други видове каросерия .

Наличните тук изображения са от две от най-добрите студиа за изобразяване в индустрията. Първият рендер в стил комби е този на X-Tomi Design , с страничен изглед на това, което изглежда като модел Shooting Brake. Линията на покрива и задната част определено са вдъхновени от мюнхенския хечбек(BMW Серия 1), но освен това резултатът не е лош, въпреки че бихме предпочели изглед отзад .

Образ
Образ

Второто изобразяване на Rain Prisk Design ни дава точно този ъгъл; това студио дори си сътрудничи при създаването на различни видеоигри с виртуална реалност, така че знаят какво правят. Тук виждаме още кола в стил комби снижени и напълно различни задни светлини в сравнение с тези на купето от Серия 8, които обгръщат цялата задна страна на колата. Конструкцията на тази задна част е наистина сложна и пълна със сложни детайли, пълна с ребра, които придаватдълбочина на каросерията .

Два доста различни подхода, но и двата показват, че серия 8 в стил комби не би била толкова странно предложение. Междувременно очакваме с нетърпение да видим другите два вече потвърдени стила на каросерията, а именно BMW Серия 8 кабриолет и BMW Серия 8 gran coupè

Препоръчано: