Ново BMW M850i на пистата Льо Ман

Ново BMW M850i на пистата Льо Ман
Ново BMW M850i на пистата Льо Ман
Anonim
Образ
Образ

В Льо Ман за своята световна премиера , новото BMW Серия 8 Купе все още намира време да се забавлява с няколко обиколки песен. Колата, избрана за тази фотосесия, беше BMW M850i в новия цвят Barcelona Blue, наистина въздействащ. Два модела ще бъдат налични при пускането на пазара, 840d и M850i, но очевидно най-очакваният модел е последният, както и неговият 4400cc twin-turbo V8 двигател Този двигател доставя 523 к.с. и 750 Nm въртящ момент и се комбинира с осемстепенна автоматична трансмисия, която захранва мощността към специално преработената система за задвижване на всички колела xDrive и управление на всички колела .

Според BMW, BMW M850i може да измине 0-100 за 3,7 секунди. Време, абсолютно сравнимо с други автомобили в сегмента, като Aston Martin DB11 V8 (3,8 секунди), Mercedes-AMG GT S (3,6 секунди) и Bentley Continental GT с W12 двигател (3, 4 секунди) .

Образ
Образ

Едно нещо, което веднага се откроява на пистата и на пътя, е дизайнът на автомобила , с издължен силует и тънки подпори, дълго междуосие и още по-дълъг преден капак. Линията на покрива на купето е по-изчистена и по-динамична от предишната серия 6, подобрявайки усещането на автомобила за лукс и в същото време спортност

Образ
Образ

Задната част е съставена от изваяни и вълнуващи повърхности, които подчертават широчината на автомобила и ниския център на тежестта. Тънките LED задни светлини се простират до бедрата и образуват отличителна "L" форма, когато са включени. Двойните трапецовидни ауспухи са разположени от двете страни на задната долна част .

Образ
Образ

Новото BMW Серия 8 купе е първата стъпка в " луксозна офанзива ", организирана от баварската марка и ще се произвежда в завода DINgolfing в Германия, бивш дом на седана BMW Серия 7 .

Препоръчано: