ВИДЕО: всичко, което трябва да знаете за BMW Серия 8

ВИДЕО: всичко, което трябва да знаете за BMW Серия 8
ВИДЕО: всичко, което трябва да знаете за BMW Серия 8
Anonim
Образ
Образ

Новата серия 8 ще бъде в челните редици на във всеки маркетингов план, разработен от BMW през следващите месеци. Независимо от важността на автомобила, тъй като връща исторически модел след 20 години, новата серия 8 по всяка вероятност е най-скъпият модел в гамата, дори надминавайки серия 7, Точно поради тази причина, ако някой от вас се интересува от този скъпоценен камък, трябва да се информирате добре и да се опитате да научите възможно най-много новини за новия баварски топ от гамата, може би като започнете с това видео .

Както обикновено, BMW пусна кратък клип, който демонстрира новия , цитирайки „всичко, което трябва да знаете“. Тримата водещи, Ники, Денис и Фернандо играят три различни типа клиенти Ники играе спортния клиент , този, който винаги шофира в Спорт или Спорт + режим, Денис е клиентът, който се интересува от технологии и цифрово оборудване и накрая Фернандо е елегантният клиент, който иска да се наслаждава на живота в лукс .

Образ
Образ

Целта, която BMW иска да постигне с видеоклипове от този тип, е да подчертае основните характеристики на автомобила и ключовите области, в които са положени най-последователни усилия. За Серия 8 фокусът беше върху нови фарове - най-тънките в историята на BMW -, новият цифров ключ , който ще замени вашето BMW приложение и двуцветна кожа Merino, използвана за интериора .

Във второто видео по-долу можем да разгледаме отблизо както вътрешния, така и външния дизайн, така че погледнете Sunset Orange цвят оборудван с малковложки от въглеродни влакна отпред и отзад, като хубавия дифузьор, разположен между ауспуховите тръби .

Препоръчано: