BMW M5 E39 - КУПЕТЕ ГО, докато можете

BMW M5 E39 - КУПЕТЕ ГО, докато можете
BMW M5 E39 - КУПЕТЕ ГО, докато можете
Anonim
Образ
Образ

изборът за най-доброто BMW M5 на всички времена обикновено пада върху M5 E39 Въпреки че спецификациите може да не се конкурират като тези на новото M5 F90, или може би няма очарователния външен вид на BMW M5 E28, той е завършен автомобил във всяко едно отношение и преди всичко е невероятно приятен за шофиране ред това в крайна сметка това е най-важното. Няма BMW M5 в историята, което да се доближава толкова близо до съвършенството, колкото E39 M5. Въпреки това, ако искате да запазите такъв в колекцията си от баварски автомобили, по-добре побързайте, тъй като пазарната стойност расте главоломно .

Има добра причина, поради която се случва подобно явление и тази причина трябва да се търси точно в отношението, което обществеността има към този M5. BMW M5 E39 се смята за последното истинско BMW M5 преди появата на по-технологични, но също така сложни, както и по-малко ангажиращи автомобили. E60 M5 беше добра кола, но 99% от тази заслуга можеше да се намери в двигателя, докато останалата част оставяше какво да се желае. По-късно BMW M5 F10 спазматично търси груба сила и нищо друго, пренебрегвайки забавлението, което човек трябва да изпита при шофиране на такава кола. Новото поколение F90 подобри нещата, внасяйки иновации, но не забравяйки миналото, но мнозина все още не могат да го сравнят с класическия E39 .

Образ
Образ

Под капака на M5 E39 има атмосферен 4,9-литров V8 двигател , който при натискане до 7000 оборота в минута издава невероятен звук. Това беше първият V8 двигател, монтиран на серийно BMW M, а също и последният атмосферен V8 двигател за M5. Въпреки че това не е най-мощният двигател, монтиран някога на M5, неговите 400hp, неговата харизма, неговият звук и неговата плавност отричат всякаква нужда от допълнителна мощност, която можем да открием в най-новото M5. Освен това по това време се предлагаше само шестстепенна ръчна скоростна кутия, панацея за пуристите .

Друг акцент на BMW M5 E39 е неговиятвид, може би най-успешният от всички BMW M5. E60 беше твърде специфичен, на F10 липсваше ухапване, докато новото BMW M5 F90 е естетически красиво, но може би твърде трезво. Единственият, който можеше да се задържи, беше също толкова красивият E39 .

Образ
Образ

Предполагам, че разбирате защо всеки ентусиаст го желае. Не само желанието да карат модел е голямо, но и желанието да имат такъв в колекцията си е също толкова високо. Ето защо ви съветваме да побързате, ако искате да имате свой собствен, било то за колекция, за забавление или за добра инвестиция

Точно така, положителната страна на извършването на такъв разход със сигурност е икономическата възвръщаемост, която ще имате след няколко години, като се има предвид, че търсенето на това малко бижу няма да спадне толкова лесно. Можете да си купите един, да се забавлявате (с изключителна предпазливост) и да го препродадете за добра печалба. Важното е да бързаш

Препоръчано: