BMW Серия 3 е похвален от What Car? Review

BMW Серия 3 е похвален от What Car? Review
BMW Серия 3 е похвален от What Car? Review
Anonim
Образ
Образ

Първите ревюта на BMW Серия 3 G20 излязоха след пресконференцията в Португалия. Сега в мрежата се появяват по-пълни и хладнокръвни рецензии; един от първите тестове, публикувани от независими органи, е този на What Car?

Момчетата показаха признателност за новата серия 3. На пътя управлението е най-доброто в сегмента и това е наистина ценна похвала, тъй като BMW беше критикувано повече от веднъж. Промените в посоката са внезапни и окачването е твърдо, но никога неудобно. Стандартното окачване с 18 колела е може би най-добрата комбинация за настройката .

Образ
Образ

Колата, която момчетата от What Car? Тестваният от тях вероятно ще бъде най-продаваният модел в Европа. Новото BMW 320d е оборудвано с двигател B47,оборудван с много интересно намаляване на шума. Аеродинамичните съскания също са значително намалени, но шумовете от търкаляне могат да се чуят по-интензивно при високи скорости, малко по-лошо от това, което направи Audi A4 според тях. Кокпитът е добре изграден, с много пространство и изчистен и изискан дизайн .

Новото BMW Серия 3 има каталожна цена между тази на A4 и A-Class в Обединеното кралство, но може да се похвали с по-добро вътрешно пространствои на двете, както и по-висока товароносимост. Накратко, практична кола, но с хубава настройка, която момчетата от "Каква кола?" много харесаха. Оставяме ви видеото по-долу .

Препоръчано: