Бивш ръководител на BMW, нает от Дайсън да разработи електрическа кола

Бивш ръководител на BMW, нает от Дайсън да разработи електрическа кола
Бивш ръководител на BMW, нает от Дайсън да разработи електрическа кола
Anonim
Образ
Образ

Компания за прахосмукачки се събужда една сутрин и решава да разработи електрическа кола ; научна фантастика? Не, наистина това е проект на Dyson и явно британската компания започва да се занимава сериозно. Разбира се, все още нищо не е потвърдено, но днес мечтата е по-близо до реалността, тъй като Дайсън е наел бивш изпълнителен директор на BMW да работи по проекта .

Роланд Крюгер беше висш изпълнителен директор, вицепрезидент на своя отдел в германската област. Сега той ще бъде натоварен със задачата да наблюдава производствените и развойните сектори за новия, амбициозен проект на Dyson Това неуловимо електрическо превозно средство на Dyson се очаква да бъде произведено в Сингапур и вероятно ще бъде представено през 2020 г., докато всички комерсиализацията трябва да се осъществи през 2021 г .

Въпреки че Джеймс Дайсън е известен с това, че е роден новатор и е разработил отлични продукти в миналото, трудно е човек да се развълнува много от нов електрически проект. Не че се съмняваме в способностите на Dyson, имайте предвид, но досега има десетки и десетки стартиращи фирми с електрическа тематика на пазара, обикновено не много успешни. Има ли компании, които могат да си създадат име чрез електрически автомобили? Разбира се, помислете само за Tesla, но ще бъде трудно да повторите такъв успех.

Въпреки това, с помощта на професионалист в индустрията , особено от марка от калибъра на BMW, Dyson със сигурност е по-добре оборудван от миналото. „Roland има опита, от който се нуждаем“, каза изпълнителният директор на Dyson Джим Роуън. „В миналото той е успял да изпита от първа ръка всички сектори на автомобилния пазари е работил по проекти в глобален мащаб. Той има познания за китайския пазар, който е много важен за пазара на електроенергия, и има познания по проектиране, както и е запознат с маркетинга като цяло .

Препоръчано: