Размерът няма значение: Ето резултатите от проучването на MINI

Съдържание:

Размерът няма значение: Ето резултатите от проучването на MINI
Размерът няма значение: Ето резултатите от проучването на MINI
Anonim

Въпреки разрастването на SUV сектора, проучване, проведено от MINI, показва, че размерът няма толкова голямо значение

MINI и неговото проучване: размерът няма значение!
MINI и неговото проучване: размерът няма значение!

Вече всички знаем, че живеем в период, в който SUV и кросоувърите са господари на пазара Проучванията и няколко проучвания обаче показват, че хората не са примамвани да купете този тип кола за техния размер, но най-вече за сбор от различни фактори. Разбира се, те са най-популярните типове автомобили в наши дни, но модата се променя с непредсказуема скорост, както показва анкета, създадена от MINI .

Британската компания, която е част от групата BMW, е известна със своите автомобили… е… мини във всеки смисъл и със сигурност SUV тенденцията не може да благоприятства този тип автомобили (освен Countryman); ето защо MINI се бори да увеличи продажбите си. За да направи това, MINI реши да проведе проучване, за да разбере какво искат хората от колата сии резултатите са абсолютно интересни .

MINI Анкета: Размерът няма значение
MINI Анкета: Размерът няма значение

Според това проучване персонализиране (59%) и дизайн (76%) са много важни за клиентите, които искат купи си нова кола. Тези желания са в съответствие с последните тенденции на производителите на автомобили, предлагайки все повече и повече опцииот изключително различни категории. Сега в каталога вече не намираме само бои и алуминиеви джанти, но безброй други аксесоари, полезни или не .

Въпреки че много хора са съгласни с дизайна на колата, много по-малко се фокусират върху размера на колата, където 47% от анкетираните предпочитат ' малка кола и управляем, докато 53% предпочитат голяма и просторна кола Накратко, размерът няма толкова голямо значение, колкото бихме си представяли. В допълнение, проучването разкри, че хората от хилядолетието са склонни да предпочитат технологията иинфоразвлекателната система на борда пред други фактори. Всъщност това е точно целта на новата реклама на BMW за новото BMW Серия 3 G20 .

Препоръчано: