Ето го новият BMW X7 SPOT TV

Съдържание:

Ето го новият BMW X7 SPOT TV
Ето го новият BMW X7 SPOT TV
Anonim

Баварската рекламна кампания се засилва с новия BMW X7 SPOT TV

Нов телевизионен клип на BMW X7
Нов телевизионен клип на BMW X7

За да съпътстват първите доставки на новото BMW X7, баварците са подготвили нова маркетингова офанзива по националната телевизия. Очевидно рекламата ще бъде транспонирана и на италианските телевизии, но ако искате да я прегледате, можете да го направите в Youtube .

Началната ситуация е различна от обичайната, тъй като действието се развива във високоскоростен влак. Няколко приятели се наслаждават на пътуването в доста удобна, луксозна и добре осветена среда. Това, разбира се, е първото напомняне за атмосферата на борда на BMW X7 .

Образ
Образ

По едно време по високоговорителите съобщават, че последната спирка ще бъде достигната след 30 минути и точно в този момент момчетата решават да станат да се полюбуват на BMW X7, натоварено на товарния вагон на влак, като специално внимание е обърнато на интериора .

Рекламата на BMW X7 може да спре дотук, но малко след това ще видим друго BMW X7 отстрани на влака, припомняйки класическия стил на автомобилните реклами. По този повод са показани особеностите на новия флагмански SUV на баварската къща, като пакет стъкло, трите реда пътници и подкопаното удоволствие от шофиранетоза сметка на автомобила тонаж. Като цяло това е просто, но ефективно място .

Препоръчано: