BMW ще предложи Apple Carplay в стил “ Netflix”

BMW ще предложи Apple Carplay в стил “ Netflix”
BMW ще предложи Apple Carplay в стил “ Netflix”
Anonim
Apple Carplay идва с формула за абонамент
Apple Carplay идва с формула за абонамент

От няколко месеца BMW обяви, че моделите от края на 2019 г. няма да включват Apple Carplay в списъка с опции. Не се страхувайте обаче, тъй като BMW само променя стратегията, чрез която възнамерява да продава тази услуга.

Ако BMW преди това предлагаше Apple Carplay като опция на цена от около € 300, от вчера британският и американският сайт на BMW ConnectedDrive рекламира нови абонаменти в стил „Netflix“които включват годишни ($ 80 | £ 85), четиригодишни пакети | три години ($ 300 | £ 255) и, в случая на сайта в Обединеното кралство, доживотен (£ 300). Ценоразписът в евро за нашата страна все още не е наличен, но си представяме, че ще прилича повече на британския, отколкото на американския.

Образ
Образ

Тези абонаментни планове са предназначени да отговорят на променящите се нужди на пазара. Чрез новите планове за финансиране с гарантирана бъдеща стойност и различни формули за дългосрочно наемане клиентите, които купуват кола с намерението да я запазят в продължение на много години, са все по-малкои този пакет от сезонни билети е предназначен специално за тези, които възнамеряват да сменят колите често, което им позволява да спестят пари от баланса.

Всички нови BMW със система iDrive 7.0 имат безплатен лиценз за Apple CarPlay за една година, но след първите 12 месеца собствениците ще трябва да решатдали да платят за подновяването му. лицензирайте или спрете да го използвате.

CarPlay е проектиран да предлага удобно изживяване със свободни ръце за шофьорите, благодарение на възможността да носят приложенията, инсталирани на техния iPhone (карти, spotify, аудио книги и др.) на дисплея на информационно-развлекателната система на автомобила. Siri също става достъпна благодарение на Apple Carplay.

Автомобилите на BMW в момента не са съвместими с Android Auto, въпреки че компанията обяви плановете си да интегрира услугите Google Assistant и Amazon Alexa в своите автомобили преди няколко месеца. Теоретично, трябва да видим напредък в тази област до следващата година.

Популярна тема