BMW Серия 3 срещу Tesla Model 3: Кое е най-доброто? ВИДЕО

BMW Серия 3 срещу Tesla Model 3: Кое е най-доброто? ВИДЕО
BMW Серия 3 срещу Tesla Model 3: Кое е най-доброто? ВИДЕО
Anonim
BMW Серия 3 срещу Tesla Model 3, кой ще спечели?
BMW Серия 3 срещу Tesla Model 3, кой ще спечели?

Досега новото BMW Серия 3 събра страхотни отзиви, много журналисти (включително и ние) казват, че са открили по-добър и много по-зрял продукт от този в последното поколение. Като се има предвид, че старият модел F30 обикновено се смяташе за твърде „удобен“и не много агресивен, за да бъде достоен за името „Серия 3“, подобренията, направени в Серия 3 благодарение на новото поколение G20, успяват да върнат модел, който той беше малко изгубен по пътя. Въпреки това, конкурентите в същия сегмент също направиха ходи по-специално сега всеки трябва да се изправи срещу напълно нова кола: Tesla Model 3.

По времето, когато моделът F30 беше в процес на разработка, никой дори не се сети за изцяло електрически премиум автомобил в този сегмент. След като беше пуснат на пазара, Model 3 моментално се превърна в един от най-обичаните от публиката, събирайки толкова много похвали, че феновете смятат, че могат да се сравняват с кралицата на сегмента. Очевидно сравнението е малко принудено, тъй като няма напълно електрическо BMW Серия 3, но ако пренебрегнем този аспект, можем да се концентрираме върху останалото.

Образ
Образ

Момчетата от Edmunds искаха да разберат кой от двата се кара най-добре. За да направят това, Tesla Model 3 и BMW 330i M Sport (които имахме удоволствие от опита) и бяха пуснати на пистата. Очевидно е, че трябва да вземете предвид особеностите на двата двигателя, преди да прецените. С волан в ръка, двете коли са невероятно различни и, разбира се, на късата дистанция винаги печели незабавния въртящ момент на Tesla.

Това, което ни изненада, беше, че Карлос Лаго смята, че Tesla Model 3 е по-забавен за шофиране навсякъде. Очевидно забавлението от моменталния въртящ момент е твърде голямо за пренебрегване и по-ниският център на тежестта на американеца би го направил по-пъргав от Серия 3. за да спечели наистина тази конфронтация, а не само малко

Тези електрически коли в никакъв случай не са за подценяване.

Популярна тема