Пътуване до Ню Йорк за новата реклама на BMW X3 M

Пътуване до Ню Йорк за новата реклама на BMW X3 M
Пътуване до Ню Йорк за новата реклама на BMW X3 M
Anonim
Новото BMW X3 M отива в Ню Йорк
Новото BMW X3 M отива в Ню Йорк

След медийното представяне на новото BMW X3 M и X4 M, проведено в Монтичело, Ню Йорк, BMW M реши да постави първата реклама на новото BMW X3 M точно в голямата ябълка Звездата на тази нова реклама е BMW X3 M Competition в алпийско бяло, разхождащо се по улиците на Ню Йорк.

Видеото започва с притеснен гражданин, който се обажда в полицията, за да съобщи за непозната кола в града. Колата е доста агресивна с ускоренията си и ревът на ауспусите със сигурност се усеща, дотолкова, че да плаши минувачите.

Образ
Образ

След като новото BMW X3 M посети някои емблематични райони на Ню Йорк, то решава да спре с силуета на града на заден план.

Двигателят на новото BMW X3 M е наскоро променена версия на двигателя B58, сега наречен S58Това все още е 3,0-литров редови шестцилиндров двигател, но той е подобрен в почти всяко отношение, за да се увеличи мощността му и да бъде готов за състезание на пистата.

Двигателят доставя 480 HP и 600 Nm въртящ момент в стандартната версия, докато под прикритието на Competition версията се крие 503 CV.

Каталожната цена за BMW X3 M ще бъде € 93 300 в стандартната версия, докато моделът Competition ще надхвърли границата от сто хиляди евро (€ 102 000, за да бъдем точни).

Насладете се на рекламата по-долу.

Популярна тема