BMW Серия 2 Active Tourer - краят още не е дошъл

Съдържание:

BMW Серия 2 Active Tourer - краят още не е дошъл
BMW Серия 2 Active Tourer - краят още не е дошъл
Anonim
BMW изненадващо работи върху ново BMW Серия 2 Active Tourer!
BMW изненадващо работи върху ново BMW Серия 2 Active Tourer!

Мислехме, че му е дошло времето, но явно не е

Миналия месец статия в британското списание Autocar твърди, че минивановете BMW серия 2 ще бъдат отменени. и тази теза беше подкрепена от интервю с Питър Хайнрих, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт на BMW.

Нови слухове обаче твърдят, че само BMW Серия 2 Gran Tourer ще последва примера. Според някои надеждни източници, BMW Серия 2 Active Tourer го се оказауспех в премиум сегмента на ванове и в резултат на това баварците са готови да проектират второ поколение.

Образ
Образ

От въвеждането им на пазара през 2014-2015 г., се смята, че са продали над 400 000 автомобила в Европа. Повечето от тези продажби се приписват, както можете да предположите, на по-елегантната и компактна серия 2 Active Tourer.

И двата микробуса са свършили страхотна работа , за да монополизират своя дял отпазара, осигурявайки степен на усвояване на сегмента от 70%, най-високата регистрирана от която и да е кола на баварците. Никое друго превозно средство в гамата на BMW не е в състояние да привлече толкова много клиенти от други марки, което не е лош рекорд за тези автомобили, базирани на UKL платформата за задвижване на предните колела.

Като се има предвид пристигането на рестайлинга през 2017 г., вероятно новото второ поколение BMW Серия 2 Active Tourer ще се появи през 2020-2021 г.

Популярна тема