Ето ръчната скоростна кутия на BMW M3 G80

Ето ръчната скоростна кутия на BMW M3 G80
Ето ръчната скоростна кутия на BMW M3 G80
Anonim
Ето на шпионска снимка ръчната скоростна кутия на BMW M3 G80
Ето на шпионска снимка ръчната скоростна кутия на BMW M3 G80

Миналата седмица в интервю с изпълнителния директор на BMW M Маркус Флаш научихме, че предстоящото BMW M3 G80 отново ще включва конфигурация с ръчна трансмисияшестстепенна, в допълнение към вече класическа конфигурация с 8-степенна автоматична трансмисия.

Тази седмица Алваро GD, член на g20.bimmerpost, успя да направи няколко снимки на мотокар, който показва без излишен камуфлаж трите педала за ръчно превключване на скоростите на BMW M3 G80Въпреки че снимката не е уловила действителното ръчно превключване, допълнителният педал трябва да е достатъчно потвърждение.

Образ
Образ

„Малко е рано да разкривам всички подробности, но това, което искам да ви кажа е, че несъмнено ще има модел с ръчна трансмисия,“каза Флаш. „Вече разкрихме, че ще включва задвижване на всички колела като опцияНе сме решили кой вариант или коя система, но вече знаем, че ще бъде включена в BMW M3 и BMW гама M4. Вече съм карал предсерийните коли и са страхотни.”

Новият M Division Boss е истински автомобилен ентусиаст, така че ръчното превключване може да остане в диапазонаоще известно време.

„Ръчното превключване е много важно“, добави Флаш. „Ръчната трансмисия очевидно не е предназначена да се конкурира, тъй като автоматичната трансмисия е просто по-бърза. Въпреки това характерът на превозното средство и водача се изразяват 100% чрез този шестстепенен лост, почти сякаш е мост между нас и колата."

BMW M3 G80 няма да дебютира официално до средата на 2020 г., което означава, че ще бъде пуснат в продажба като модел от 2021 г., но когато това стане, ще се задвижва от новия двигател S58 с 473 к.с. Моделът Competition също ще бъде незабавно достъпен и ще може да пробие стената от 500 к.с., спирайки на 503.

Популярна тема