BMW M3 E92 срещу Toyota Supra: ВИДЕО

BMW M3 E92 срещу Toyota Supra: ВИДЕО
BMW M3 E92 срещу Toyota Supra: ВИДЕО
Anonim
BMW M3 E92 срещу Toyota Supra - кой ще спечели?
BMW M3 E92 срещу Toyota Supra - кой ще спечели?

Една от най-готините коли на сцената разполага с двигател на BMW Всъщност, ако се вгледате по-отблизо, ще забележите, че приликите не се ограничават до двигателя в кутията на тази Toyota Supra и марката BMW. Във всеки случай, Supra събра отлични отзиви, феновете на оригиналната Supra са изключително доволни от най-новата итерация на „японската“спортна кола, дотолкова, че получи повече положителни отзиви от самото BMW Z4

Честно казано, има много ревюта, които сравняват двете коли и завършват с мнение в полза на Supra, толкова много, че човек си мисли за по-голямо майсторство от страна на японците в използването на шасита, създадени от техните собствени баварци. Също така, очевидно версията на двигателя, монтиран на Supra, произвежда повече мощност от рекламираната.

Образ
Образ

Във видеото по-долу можем да видим сравнение между две доста различни коли. От една страна, както може би се досещате, намираме Toyota Supra с редови шестцилиндров двигател с 335 к.с. и 500 Nm въртящ момент(въпреки че някой онлайн е публикувал тестове, които декларират мощност от почти 390 к.с.!), докато от другата страна намираме BMW M3 E92, с V8 двигател с мощност 420 к.с. и 400 Nm въртящ момент.

BMW M3 E92 е оборудвано със 7-степенна DCT автоматична трансмисия, способна да се справи с осемстепенната ZF скоростна кутия на Supra. Що се отнася до коефициента на тегло, BMW M3 E92 е най-тежкият, но не много, тъй като говорим за само 80 кг нетна разлика(щяхме да очакваме много повече).

Забавлявайте се!

www.instagram.com/p/B0oo_T5gwx5/

Популярна тема