SPY: Range Rover 2021 с двигател на BMW?

SPY: Range Rover 2021 с двигател на BMW?
SPY: Range Rover 2021 с двигател на BMW?
Anonim
Ето и първите изображения на Range Rover, който ще бъде оборудван с двигатели на BMW
Ето и първите изображения на Range Rover, който ще бъде оборудван с двигатели на BMW

Вече научихме, че BMW си партнира с Jaguar Land Rover за снабдяване на британците със собствени двигатели, както и че са установили партньорство за разработване на електрически двигатели. Въпреки това, не бихме очаквали да видим плодовете на този уникален съюз толкова скоро. Според Autocar тези нови шпионски снимки показват предстоящия Range Rover 2021 с двигател на BMW на борда.

На тези снимки можем да видим Range Rover, който не се различава много от модела, който в момента се продава на пазара. Autocar твърди, че този тестов мотокар е оборудван с 4400cc баварски V8 двигател под капака. Не знаем как са получили тази информация, но предполагаме, че някои от техните източници са предоставили някаква сочна информация.

Образ
Образ

Ако това е вярно, това ще означава, че можем да видим Range Rovers, задвижвани от BMW, на пазара много скоро. Двигателят V8 най-вероятно е идентичен с този, монтиран на BMW X7 xDrive50i и със сигурност ще върви добре с новата, по-лека архитектура на британския SUV. Гореспоменатият V8 двигател ще замени завинаги 5000-кубиковия компресор V8 двигател на Jaguar. BMW 3 редови шестцилиндров турбодизел също може да се използва. 0 литраи потенциално също бензиновия аналог. Land Rover обаче може да реши да запази новите двигатели Ingenium на Jaguar вместо това.

Честно казано, харесваме идеята за Range Rover с двигател на BMW. Лично аз винаги съм харесвал колите на британската марка, така че да видя как две от любимите ми марки си сътрудничат само предизвиква голяма доза любопитство.

Популярна тема