BMW Серия 1: този път сравнението прави … BMW

BMW Серия 1: този път сравнението прави … BMW
BMW Серия 1: този път сравнението прави … BMW
Anonim
Този път сравнението с предишните поколения на BMW Серия 1 се прави от BMW!
Този път сравнението с предишните поколения на BMW Серия 1 се прави от BMW!

Новото BMW Серия 1 вече е налично и доставките трябва да започнат още тази есен. Колата е драстично различна от предишните поколения и да мислим, че сме просто говорим за дизайн! В сравнение с поколението F20 и други подобни, новият модел е базиран на платформа с предно задвижване. Накратко, новата серия 1 също е различна по начина, по който се задвижва.

Автомобилите с предно задвижване са предпочитани от автомобилните производители заради намалените разходи за сглобяване и по-лесните производствени процеси. Освен това те могат да предложат повече пространство на обитателите вътре, въпреки че имат и някои ограничения. Във видеото по-долу BMW (точно така, собствено BMW, не автомобилни списания) разглежда разликите между двете различни поколения. Започвайки с дизайна, се твърди, че новият модел изглежда по-"модерен" с по-малко линии, но добре изваян и прецизен. След това има по-голямата бъбрековидна решетка, която е подчертана тук като професионалист на автомобила, въпреки че досега знаем, че много хора не са съгласни по този въпрос.

Образ
Образ

Вътре в купето промените са още по-големи Новият модел има нов дизайн, който е по-съобразен с времето. Моделите F2x започваха да показват годините си. Някои обаче все още предпочитат старата версия на аналоговите циферблати. Освен това има повече място за ежедневни предмети и използваните материали са по-качествени. Освен това вече има околно осветлениеи нов дизайн за централната конзола.

Образ
Образ

Съвсем ясно е, че напълно различно управление ни очаква на борда на новата серия 1. BMW трябваше да премине към платформа с предно задвижване, Инвестициите в R&D не оставиха избор, за жалост; дали новият модел ще бъде успешен или не, предстои да видим. Това, което е пределно ясно е, че конкуренцията е жестока. Mercedes A-Class и Audi A3, както и новата Mazda 3 са наистина трудни противници, които ще създадат много проблеми.

Популярна тема