Android Auto най-накрая наличен от юли 2020 г. и Apple CarPlay безплатно

Android Auto най-накрая наличен от юли 2020 г. и Apple CarPlay безплатно
Android Auto най-накрая наличен от юли 2020 г. и Apple CarPlay безплатно
Anonim
Образ
Образ

Само преди няколко дни чухме новината за бъдещия безплатен Apple CarPlay за всички клиенти на BMW, но най-ярката новина за деня определено е l пристигане (най-накрая!) на Android Auto на нашите баварски автомобили, след твърде дълго чакане. Цялата тази щедрост около Коледа ни вълнува .

Откакто BMW започна да предлага Apple CarPlay на клиентите, потребителите на Android се чудят защо са оставени настрани. Поради причини, които само BMW знае, Android Auto никога не е бил предлаган дори като платена опция, но най-накрая стигнахме до повратна точка.

Образ
Образ

BMW току-що обяви, че ще предлага интеграция с Android Auto от юли 2020 г . Точно като CarPlay, системата Android Auto ще бъде налична в безжичен режим, което позволява на потребителите да държат телефона в джоба си и автоматично да го свързват към системата iDrive веднага щом влязат в колата Малко други марки предлагат безжична Apple CarPlay , така че е добре е да видим, че баварците разширяват това удобство за потребителите на зеления робот .

„Много от нашите клиенти подчертаха важността на наличието на Android Auto в BMW за безопасно използване на редица познати функции на смартфона с Android, без да се разсейват от пътя, в допълнение към функциите и услугите на BMW“, казва Питър Хенрих, старши вицепрезидент на продуктовия мениджмънт BMW. „Ще предложим тази услуга на нашите клиенти от юли 2020 г. "

Още по-изненадващ е фактът, че BMW интегрира Android Auto в новия дигитален инструментален панел . Следователно не само потребителите ще могат да използват всички свои приложения, телефония, съобщения и забавление чрез централния екран на iDrive, но ще можете да ги използвате и в арматурното табло. Не само, че е по-полезен, но също така показва колко BMW инвестира в ново цифрово оборудване. В допълнение цялата информация, свързана с Android Auto, също ще бъде видима на главния дисплей .

Android Auto ще бъде представен на живо за първи път на Consumer Electronics Show (CES) 2020и ще бъде достъпен за клиенти в 20 държави от юли 2020 г. за всички превозни средства с системата iDrive 7.0

Безжичните съвместими устройства са както следва:

  • Google Pixel и Pixel XL
  • Google Pixel 2 и Pixel 2 XL
  • Google Pixel 3 и Pixel 3 XL
  • Nexus 5X и Nexus 6P
  • Samsung Galaxy S8 и S8 +
  • Samsung Galaxy S9 и S9 +
  • Samsung Galaxy S10 и S10 +
  • Samsung Galaxy Note 8, Note 9, Note 10 и Note 10 +

Препоръчано: