BMW Серия 6 Гран Купе - най-доброто употребявано BMW, което можете да закупите

BMW Серия 6 Гран Купе - най-доброто употребявано BMW, което можете да закупите
BMW Серия 6 Гран Купе - най-доброто употребявано BMW, което можете да закупите
Anonim
Образ
Образ

Сълзи ли се в устата ви всеки път, когато видите BMW Серия 8 Гран Купе? Е, ние също. Това е прекрасна кола, изключително елегантна, но същевременно абсолютно спортна . Единствената й отрицателна бележка очевидно е цената, която лесно достига шестцифрения списък, не е лошо за кола, която все още е оборудван с 340hp шестцилиндров двигател като стандарт. употребявани автомобили и потърсете хубаво BMW Серия 6 Gran Coupe.

Просто погледнете старите каталожни цени на този автомобил, за да разберете колко добра сделка е да го купите в наши дни. Независимо от модела или спецификацията, BMW Серия 6 Гран Купе може да бъде закупено на много ниски цени за свояклас, често дори по-ниски от ново BMW Серия 3 .

Образ
Образ

Разбира се, в Италия няма много примери, но е възможно да намерите някои примери с много малко километри (по-малко от 10 000), италиански и скорошни за по-малко от 50 000 €. По-специално, в района на Монца Брианца бихме искали да посочим BMW 6 Series Gran Coupé 640d в луксозна конфигурация с двигател 313 к.с. (по-малко от 10 000 км на раменете) на цена от € 49 900. Ако вземете предвид, че BMW 330i (което тествахме и също много ни хареса) струва около € 55 000, ще разберете защо бихме избрали 640d за цял живот .

Образ
Образ

Ще бъдат ли разходите за управление и поддръжка по-високи? Със сигурност да и в дългосрочен план разликата в категорията със сигурност ще се усети, но със сигурност ще си струва. BMW Серия 6 Гран Купе е много специален автомобил и сме сигурни, че ако му дадете шанс, никога няма да го изхвърлите от главата си. с отлично представяне, но без да харчите достатъчно пари, за да си купите къща, пазарът втора употреба и това BMW Серия 6 Гран Купе са за вас .

Препоръчано: