Ауспуси Eisenmann - за още по-лошо BMW X3 M - ВИДЕО

Ауспуси Eisenmann - за още по-лошо BMW X3 M - ВИДЕО
Ауспуси Eisenmann - за още по-лошо BMW X3 M - ВИДЕО
Anonim
Образ
Образ

Новите BMW X3 M и X3 M Competition вече са в продажба и сякаш това не е достатъчно, първите числа говорят за голям брой клиенти вече придобити Очевидно много повече хора от очакваното са очаквали с нетърпение пристигането на първите SUV, произведени от M дивизията, която заедно с BMW X3 M пусна и "сестрата" BMW X4 M. Благодарение и на сензационния двигател S58 (произлизащ от двигателя B58, носител на наградата "Двигател на годината" ), изцяло новото BMW X3 M има всички фарове от най-известните тунери в него.

Eisenmann е известно, че доставя персонализирани изпускателни системи за BMW от доста време. Те са експерти в бранша и техните продукти постоянно са сред най-добрите на пазара. Освен това, това също е едно от първите решения за следпродажбено обслужване за BMW X3 M пуснати на пазара след представянето на колата, така че е много интересно да се види какво може да се направи веднага. Звукът на двигателя S58 вече е значително по-добър от този на S55, но все още сме любопитни .

Образ
Образ

От това, което можем да чуем от видеото, можем да кажем, че двигателят S58 благодарение на тези ауспуси на Eisenmann има по-дълбок звук от S55, но без твърде много изкуствено мърморене. Очевидно всеки има свои собствени вкусове, но това е красотата на пазара за резервни части, който отваря безкраен брой възможни персонализации. По-долу можете да "видите" два видеоклипа: първият представя само външната част на ауспусите на Eisenmann, докато вторият представя целия изпускателен терминал .

Разликата обаче не е толкова забележима, колкото бихте очаквали. Във всеки случай, нямаме търпение да разберем какви други тунинг феномени като Akrapovic, SuperSprint и Remus ще ни предложат .

Препоръчано: