Концепцията BMW i4 може да бъде една от най-важните в историята

Концепцията BMW i4 може да бъде една от най-важните в историята
Концепцията BMW i4 може да бъде една от най-важните в историята
Anonim
Образ
Образ

Когато BMW за първи път представи Concept i3, той незабавно вдъхна революционен въздух , който намекна как може да е била градската мобилност. Това беше смела и вълнуваща концепция, показваща ясна визия за бъдещето, което BMW има предвид . Когато BMW i3 най-накрая беше разкрито, беше толкова подобно на оригиналната концепция, че удиви почти всички.. Оттогава обаче BMW забави темпото в откриването на това футуристично бъдеще. Отдавна не сме виждали концепция с футуристичен заряд като тази, която притежаваше концепцията i3. Баварците обаче скоро биха могли да се откупят благодарение на концепцията на BMW i4.

Според нашите източници концепцията BMW i4 - концепция, вероятно много близка до серийното BMW i4- ще направи своя дебют на автомобилното изложение в Женева само след няколко месеца. Това прави автомобилното изложение в Женева едно от най-важните автомобилни изложения за BMW от дълго време.

Образ
Образ

Когато концепцията BMW i4 пристигне на сцената в този шоурум, най-накрая ще можем да надникнем в първия изцяло електрически сериен автомобил , произведен от BMW след BMW i3, пуснат през 2014 г. В днешно време шест години са много време за автомобилната индустрия. От представянето на BMW i3 видяхме гиганти като Tesla , Nissan Leaf, KIA E-Niro и много други да пристигат на пазара, докато BMW остава сравнително статично (с изключение на MINI SE).

Сега, разбира се, BMW ще каже, че всъщност работи върху новаторска нова електрическа технология зад кулисите от известно време. Може би е вярно, може би не е. Както и да е, ще разберем в Женева, когато една от най-важните концепции в историята на марката направи своя дебютОт март нататък ще знаем колко много BMW иска да стане сериозно на този постоянно развиващ се пазар.

Препоръчано: