BMW Серия 3 Touring срещу Mercedes C-Class Shooting Brake срещу Volvo V60 - сравнението на AutoExpress

BMW Серия 3 Touring срещу Mercedes C-Class Shooting Brake срещу Volvo V60 - сравнението на AutoExpress
BMW Серия 3 Touring срещу Mercedes C-Class Shooting Brake срещу Volvo V60 - сравнението на AutoExpress
Anonim
Образ
Образ

От дебюта на BMW Серия 3 Touring с поколението E30, имаме едно от най-добрите комбита на пазара пред себе си. Това очевидно не означава, че това е единственият автомобил от този тип, наличен за сегмента, разбира се, дори напротив. Все повече и повече марки в днешно време произвеждат фантастични комбита и не говорим само за немската класика. Ще се справи ли новото BMW Серия 3 Touring G21 с всички конкуренти напазара? AutoExpress разбра за нас.

В този нов сравнителен тест, BMW Серия 3 Touring се сблъсква с Mercedes-Benz C-Class Shooting Brake и Volvo V60. Впечатляващото нещо, което забелязваме веднага, е красотата и на трите автомобила. Никой от тях не е направил разлика в концепцията на дизайна и клиентите и на трите марки са повече от доволни от тези семейни автомобили, които въпреки възстановяването на SUV, все още успяват да извоюват ценни пазарни дялове. Все пак винаги трябва да има победител, за да можете да се похвалите малко с приятели.

Mercedes C-Class Estate - преден
Mercedes C-Class Estate - преден

Този път започваме от първо място, окупирано от… нашето BMW Серия 3 Touring. Не само, че е удобен като Mercedes, той също е по-забавен за шофиране и дори по-просторен. Volvo е наистина хубаво, но е технологично малко по-назад и също така е по-малко забавно за шофиране. Ние лично тествахме BMW 320d Touring и можем да потвърдим всяка една дума от казаното от AutoExpress. Във всеки случай, и трите коли са много успешни(аз лично харесвам фаровете на Volvo) и не мисля, че съответните собственици на тези три коли могат да се оплачат от покупката им.

Изненадващото е да видим Mercedes да завърши трети и последен. C-класата винаги е била сред най-добрите в своя сегмент, но този път съперниците наистина са свършили отлична работа. Volvo V60 е наистина добра кола и потвърждава изключителната работа, извършена от шведите за създаване на все по-добри продукти. Серия 3 Touring може да се похвали с фантастична отправна точка(Серия 3 G20) и е оборудван с някои екстри, които повишават усещането за комфорт и практичност, които вдишвате на борда, като изскачащи ленти против приплъзване, които се активират, когато багажникът е затворен. Е, добра работа на всички, но поздравления за BMW за победата.

Източник: Auto Express

Популярна тема