Ново BMW Серия 4 - Ето го и първият ТЕСТ ДРАЙВ

Ново BMW Серия 4 - Ето го и първият ТЕСТ ДРАЙВ
Ново BMW Серия 4 - Ето го и първият ТЕСТ ДРАЙВ
Anonim
Образ
Образ

Големи или малки мрежи: това е проблемът… или не? Нека ви кажем едно нещо: всички са се съсредоточили твърде много върху външния вид на новото BMW Серия 4. Разбира се, бъбрековидните решетки са важни за дизайна на BMW, но може би всички малко сме забравили, че в крайна сметка, това, което има значение, е да бъдеш идеалният " най-добрата машина за шофиране "

Ето защо блогът на BMW се съгласи да тества, много преди официалното прессъобщение и също под камуфлаж, изцяло новото и противоречиво BMW Серия 4 и заглавието, което те дадоха на първото си тестово шофиране, е " Скалпел ". Само да кажа.

Образ
Образ

Персоналът на BMWBlog не се съсредоточи само върху представянето, представено от спецификационния лист, разбира се, но искаше да види как колата се представя в ежедневието. В този случай те имаха шанса да карат BMW 430i с M Sport окачване. Двигателят, използван за тази версия на новата серия 4, е добре познатият 4-цилиндров 2000cc, произведен от BMW, с 258 HP и 400 Nm въртящ момент(същите стойности като BMW 330i). Имах възможността да тествам BMW 330i лично и можем да потвърдим, че двигателят няма да е огромен, но знае как да натиска и е много забавно за шофиране.

BMWBlog караха колата по пустите улици около Мюнхен и ето малък откъс от това, което мислят за колата и как може да се управлява:

„След като изследвах новото BMW Серия 4 в продължение на няколко километра, непрекъснато го тласках до краен предел, още първото впечатление подчертава колко лесно е да караш тази кола бързо Твърдината на купето прави реакцията на кормилното управление по-отзивчива, както никога досега в модел, който не е произведен от подразделението M. "

"Разбира се, разликите между BMW Серия 3 и BMW Серия 4 не са невероятно изразени, но усещането е, че там, където BMW Серия 3 би спряло, тази Серия 4 успява да дам малко повече ".

Не е лошо, нали?

Образ
Образ

Екипът на BMWBlog също успя да управлява BMW M440i - M Performance версията на новото BMW Серия 4 -. BMW M440i може да разчита на фантастичния двигател B58, който е редов шестцилиндров 3000cc, който се е доказал през годините като наистина изключителен. Има съществена разлика между BMW M340i и BMW M440i, а именно новият 48V стартер , който позволява на автомобила да унищожи класическия веднъж завинаги.изоставане на турбо двигатели.

Няма да ви разказвам повече за тази кола - за съжаление не съм имал възможност да я карам - затова ви препоръчваме да посетите BMWBlog и да разгледате работата им.

Препоръчано: