BMW M2 Competition By Lightweight - CSL вече е тук

BMW M2 Competition By Lightweight - CSL вече е тук
BMW M2 Competition By Lightweight - CSL вече е тук
Anonim
Образ
Образ

Малкото тегло никога не е лошо нещо. Въпреки че това не винаги е вярно за нас, хората, на практика винаги е вярно за автомобилите. BMW е напълно наясно с това, толкова много, че дори баварците вече пуснаха олекотена версия на необикновеното BMW M2 Competition, а именно BMW M2 CSи вероятно BMW M2 CSL ще също ще бъдат обявени в бъдеще. Все пак някой може да е предвидил графика на баварците.

Екипът от „Леки“тунери , които едва наскоро направиха проект за кабриолет BMW M2 реалност (правейки го по-бърз от стандартно BMW M2), да, работи се за намалете теглото на този малък скъпоценен камък до костите. На първо място, стоманеният покрив е заменен с такъв от въглеродни влакна, за да се понижи центърът на тежестта; впоследствие предните спойлери и задните дифузори бяха олекотени и спойлер беше монтиран на задната част на автомобила.

Образ
Образ

Разбира се, производителността също е подобрена. Подписаното BMW M2 Competition Lightweight има мощност от 494 к.с.(84 к.с. повече от BMW M2 CS) и 653 Nm въртящ момент (103 Nm повече от BMW M2 CS), като остава 100% законно и за използване по пътищата.

19-инчовите колела са изработени от лека сплав и тежат само 9,2 кг, което ги прави с 3,2 кг по-леки от стандартните колела. В допълнение, изпускателната система също е сменена, за да се намали теглото с още 7 кг.

Образ
Образ

Благодарение на тази принудителна диета, BMW M2 Competition by Lightweight завърши време за обиколка от 1: 31.16 на пистата ЗаксенрингАко вземем предвид, че BMW M2 CS записа време от 1: 34.97, ще разберете защо сме изправени пред сензационен резултат.

Всички тези модификации струват общо около 20 000 €, но Lightweight е готов да персонализира вашето BMW M2 както желаете. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с тях и заявката ви ще бъде обработена лично.

Препоръчано: