Помните ли шортите на BMW? Тук са ремастерирани в 4K

Помните ли шортите на BMW? Тук са ремастерирани в 4K
Помните ли шортите на BMW? Тук са ремастерирани в 4K
Anonim
Образ
Образ

Всеки ентусиаст на BMW обича стари шорти на BMW. Всъщност повечето автомобилни ентусиасти като цяло обичат къси панталони на BMW, тъй като те са готини малки шорти с участието на готини коли. Това беше невероятно умен начин да се продават автомобили и едновременно с това да се забавляват феновете. Повечето от тези късометражни филми включваха известни знаменитости като гости и режисьорите не бяха изключение. Единственият проблем е, че като ги гледате днес, наистина забелязвате изминалото време, тъй като са заснети между края на 90-те и началото на 00-те години. Един супер фен обаче реши да ремастерира всички тези шорти цифрово в 4k, след което да ги публикува безплатно в YouTube.

Всичките десет шорти на BMW Films са налични сега, за голяма радост на феновете. Дори най-новият, „The Escape“, който дебютира през 2016 г. и имаше невероятен актьорски състав с Дакота Фанинг, Вера Фармига и, както винаги, Клайв Оуен като неназован шофьор. Escape всъщност нямаше нужда от преработване, тъй като вече беше във висока разделителна способност, но е хубаво, че е част от колекцията.

Образ
Образ

Това, което всички искаха да видят във висока разделителна способност обаче, е "Звезда". Това със сигурност е най-известният от късите панталони на BMW и вероятно е и най-добрият. Клайв Оуен се завръща в ролята си на неназован пилот в бягство, докато Мадона играе ролята на разглезена и арогантна певица. В този кратък филм Оуен унищожава BMW M5 E39, докато Мадона се мята на задните седалки. Режисиран от Гай Ричи, той не само включва фантастична кола, но и е наистина забавен.

Има също „Hostage“, режисиран от Джон Ву (Мисията невъзможна II), „Chosen“, режисиран от Ang Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Brokeback Mountain) и потенциално най-реалистичният късометражен от всички, „ Powder Keg”, режисиран от брилянтния Алехандро Гонзалес Иняриту (The Revanant, Birdman).

Като цяло, тези къси панталони не са точно преработени до съвършенство, но все пак са с невероятно по-високо качество от оригиналите. Разгледайте го, заслужава си.

Препоръчано: