BMW M440i - Тестовете продължават на Нюрбургринг

BMW M440i - Тестовете продължават на Нюрбургринг
BMW M440i - Тестовете продължават на Нюрбургринг
Anonim
Образ
Образ

Наскоро BMW представи предпроизводствената версия на BMW Серия 4 и направи това с някои официални презентации за много европейски журналисти. От това, което научихме, знаем, че това трябва да е много спортна кола и дори по-добра за шофиране от сестра си седан, BMW Серия 3. Звездата на момента очевидно е BMW M440i, редовият шестцилиндров M Performance модел. който ще бъде върха на гамата до пристигането на BMW M3 и M4. В това ново шпионско видео можем да зърнем BMW M440i по време на някои бързи обиколки на Nurburgring.

В това видео BMW M440i се чува силно около „Пръстена“. Можем да сме сигурни, че това е M440i благодарение на отличителния звук на редовия шестак на BMW. Освен това класическите правоъгълни ауспухи, които са знак за линията M Performance, вече присъстват.

vimeo.com/355888514

Образ
Образ

За кола, която не е съвсем BMW M, BMW M440i звучи добре. Двигателят му има приятен линеен шум, типично баварски. От тези клипове колата също изглежда доста бърза и пъргава. В някои моменти се вижда леко недозавиване, което очевидно се дължи на xDrive задвижването на четирите колела.

Разбира се, всички знаем, че единственото нещо, което ще се опитате да разгледате внимателно, ще бъде предната решетка, за да видите дали наистина ще бъде толкова гигантска или не. Няма нужда, защото знаем със сигурност, че новата серия 4 ще има нов дизайн с огромни „бъбречни решетки“, но опитайте да погледнете по-далеч. Серия 4 ще бъде много повече от просто пържола, защото ще бъде невероятно забавна кола.

Препоръчано: