BMW M5 Рестайлинг - РАЗКРИТО преди старта

BMW M5 Рестайлинг - РАЗКРИТО преди старта
BMW M5 Рестайлинг - РАЗКРИТО преди старта
Anonim
Образ
Образ

Малко преди официалното представяне, планирано за няколко часа, новото BMW M5 Restyling 2021 изтече онлайн (както винаги, източникът на тези изображения е instagrammer wilcoblok). Обновеното BMW M5 ще бъде представено в червено Imola, емблематична боя за подразделението BMW M.

Разбира се, от гледна точка на дизайна, 2021 BMW M5 Restyling следва линиите на обновената серия 5. те правят колата малко по-агресивна. Предните светлинни клъстери, по-специално, напълно елиминират кръглите елементи, предпочитайки нов издължен L-образен дизайн, който придава повече триизмерност и дълбочина на предната част.

Решетките са малко по-широки от преди, но не прекалено много, интегриращи се перфектно в елегантните, но същевременно спортни линии. По-специално, решетките, които виждате в тези изображения, са лъскаво черни, благодарение на пакета Shadow Line.

Вижте тази публикация в Instagram

BMW M5 фейслифт ИЗТЕЧЕ! bmwm5bmwm5 faceliftlci

Публикация, споделена от ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok) на 15 юни 2020 г. в 7:55 ч. PDT

Новото рестайлинг BMW M5 (разбира се) ще се предлага в „стандартните“версии Competition с 600 к.с. и 625 к.с. Към края на годината вероятно ще видим дебюта на BMW M5 CS, който ще използва ултралеки материали като въглеродни влакна и ще оптимизира допълнително мощността и аеродинамиката.

Популярна тема